NOT 2021

Dé vakbeurs voor professionals in het KO, PO en VO. De komende editie is van 30 november t/m 4 december 2021 en staat helemaal in het teken van ‘vernieuwend onderwijs en opvang’.

Image
Icon / Location2Locatie
Event & Exhibition Centre
Datum en tijd
30 nov 2021 - 04 dec 2021
Content One

Het event

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is hét startpunt om alles te weten te komen over de laatste innovaties en ontwikkelingen in de onderwijswereld. Ben jij professional in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair of voortgezet onderwijs? Kom dan naar NOT en laat je inspireren door het aanbod van exposanten, meld je aan voor interessante sessies in de studielokalen en wissel kennis uit met vakgenoten.

Met het thema ‘Vernieuwend onderwijs en opvang’ speelt NOT in op de actualiteit. Uiteraard is er volop aandacht voor leren en werken op afstand en de nieuwste digitale leermiddelen.

 

Content Two

Voor exposanten

Tijdens NOT 2021 zijn er veel manieren om met jouw doelgroep in contact te komen. Waarmee wil jij de volledige aandacht hebben van de NOT bezoekers?

Onze ervaringsexperts Marrit de Schiffart en Robin Benard denken graag mee hoe jij de aandacht pakt van 36.000 onderwijsprofessionals.

Naar website