Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Op Kampeer & Caravan Jaarbeurs plan je jouw volgende kampeertrip tot in de puntjes!

Image
Icon / Location2Locatie
Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Datum en tijd
06 okt 2021 - 10 okt 2021
Content One

Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde buitenlucht. En of je dat lekker oldskool doet, met een tentje onder de bomen, of juist comfortabel en luxe, met de camper of caravan: tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs ontdek je de nieuwste kampeertrends en kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste én veiligste soort vakantie: kamperen!

Van 6 t/m 10 oktober zijn de Jaarbeurshallen omgetoverd tot de grootste camping van Nederland. Maak een proefrit in de nieuwste campermodellen, doe een ‘prinses-op-de erwt’ beddentest in trendy caravans, probeer de nieuwste e-bikes en recreatiefietsen uit op het fietsparcours, ervaar avontuurlijk kamperen door outdoor activiteiten en verbreek het record ‘vouwwagen opzetten’.

Dit jaar besteden we extra aandacht aan duurzaam kamperen, we laten je een uitgebreid aanbod aan (elektrische) trekauto’s, buscampers en (dak)tenten zien én we zetten onderwerpen als huren en sharen op de kaart.

Weet je al wat volgend seizoen gaat doen? Het maakt niet uit of je nou een doorgewinterde kampeerder bent of juist aan je eerste kampeeravontuur gaat beginnen; op Kampeer & Caravan Jaarbeurs plan je jouw volgende roadtrip tot in de puntjes!

 

Openingstijden:

10:00 - 17:00

Content Two

Kamperen is populairder dan ooit: bereik jouw ideale doelgroep op Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Op Kampeer & Caravan Jaarbeurs, het grootste en gezelligste kampeerevenement van Nederland, kunnen bezoekers hun volgende kampeertrip tot in de puntjes voorbereiden.

Samen met onze partners en exposanten kijken we naar een compleet plaatje voor onze bezoekers, zodat zij zich van A tot Z kunnen laten inspireren door een unieke mix van kampeermiddelen en -artikelen in alle soorten en maten. Bezoekers kunnen ter plekke recreatiefietsen en e-bikes uitproberen op het fietsparcours, er zijn verschillende landen, provincies en gemeenten die hun kampeeraanbod komen vertegenwoordigen, we richten ons dit jaar op avontuurlijk kamperen met outdoor activiteiten, er is extra aandacht voor (elektrische) trekauto’s, (bus)campers en (dak)tenten, komen onderwerpen als huren en sharen aan bod én zetten we duurzaamheid op de kaart.
 
Het evenement biedt de uitgelezen mogelijkheid om jouw aanbod en organisatie onder de aandacht te brengen bij de geschikte doelgroep. Met dit jaar de focus op een totale kampeerbeleving voor onze reislustige bezoekers, zij lopen als het ware hun volgende kampeeravontuur tegemoet.

Volg ons op social media