Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo

Dé vakbeurs over IT-security, cloud computing en datamanagement.

Image
Icon / Location2Locatie
Event & Exhibition Centre
Datum en tijd
03 nov 2021 - 04 nov 2021
Content One

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo is al meer dan 15 jaar de grootste ontmoetingsplaats voor IT-managers- en professionals in Nederland. De vakbeurs verbindt de producten, diensten en innovaties van vandaag met elkaar, met als uitgangspunt praktische en toekomstgerichte oplossingen.

Content Two

Neem deel aan Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo

Ben je actief in de wereld van IT-security, data management en/of cloud computing? Dan weet je als geen ander dat de IT-wereld continu in beweging is. De IT-er van nu wil beter op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, zodat hij toekomstproof is én blijft binnen zijn vakgebied. Profiteer van de groeiende economie en toenemende behoefte aan informatie bij jouw doelgroep door deel te nemen aan Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo.

Of het nu gaat om het vergroten van de naamsbekendheid van jouw organisatie, het genereren van leads en/of het profileren van jouw organisatie als thought leader in de markt: we adviseren je graag over het behalen van jouw marketingdoelstellingen via een deelname aan Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo.

Naar website