Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Image
Icon / Location2Locatie
Fitfair
Datum en tijd
25 nov 2021 - 26 nov 2021
Content One

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux voor fanatieke sporters, (aspirant) professionals en ondernemers in de fitness branche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness- en wellness beurzen.

Voor en door health professionals en ondernemers in de fitness branche. Door educatie, inspiratie en participatie onderscheidt Fitfair zich van traditionele fitness- en wellness beurzen. Het programma bestaat uit 150+ masterclasses, business seminars en workouts verdeeld over 18 state of the art conferentie zalen. Top inhoudsdeskundigen delen tijdens Fitfair op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van training, mindset en voeding. Professionals zullen inspirerende masterclasses verzorgen over hedendaagse ondernemersvraagstukken voor sportschool-, gym- of boutique studio owners en (personal) trainers. Dit alles in combinatie met een energieke innovatieve beursvloer van 6000 m2, maakt Fitfair tot een uniek event in fitness.

Het bij elkaar brengen en inspireren is onze missie.
Het creëren van beleving tijdens evenementen is onze kracht.

Welcome to Fitfair.

Content Two

Exposeren op Fitfair?

WAT IS FITFAIR?
innovatie - inspiratie - kennis delen - netwerken

Op donderdag 25 en vrijdag 26 november 2021 vindt de 4e editie plaats van het 2-daagse business- netwerk- en fitness lifestyle event in de Jaarbeurs te Utrecht.

Fitfair richt zich op de professional, zoals de (personal) trainer en instructeur, de club- box- en studio eigenaar én de professional van morgen. Door een kennis event op hoog niveau te combineren met een innovatieve beursvloer, heeft het event de nieuwe standaard gezet in de fitness sector. Verdeeld over 30 area's presenteert Fitfair meer dan 270 programma onderdelen voor de bezoeker en bieden we een unieke, innovatieve "plug and play" beursvloer waar moderne stands volledig worden opgeleverd met constructie, verlichting en een custom branded achterwand. Dit scheelt u als exposant niet alleen geregel maar ook kosten. Deelname hoeft daardoor niet duur te zijn.

Editie 2017: 48 exposanten - 3500 bezoekers
Editie 2018: 71 exposanten - 5500 bezoekers
Editie 2019: 115 exposanten - 6200 bezoekers
Editie 2021: 100+ exposanten - 7000 bezoekers

Fitfair 'first believers': Matrix Fitness, Life Fitness, Bodylife Magazine, Lijfstijl Coaches, Virtuagym, Keiser, HDD Group, Perform Better Benelux, Meijers, Body Engineers, Chivo opleidingen, Start2Move, AALO, Hidden Profits Marketing en Total Gym.

Benieuwd naar sponsor mogelijkheden tijdens Fitfair? Neem dan eveneens contact op met denise@fitfairjaarbeurs.nl