DAY1 World of Cars

De grootste autoshow van Nederland op +70.000 m2, waar het draait om auto’s, maar ook lifestyle, sport, gaming, muziek.

Image
Icon / Location2Locatie
DAY1 World of Cars
Datum en tijd
20 aug 2021 - 22 aug 2021
Content One

Het Youtube mannen- en lifestyle kanaal DAY1 en eventorganisator 402 Automotive organiseren een splinternieuw auto- en lifestyle event, in het weekend van 20 tot en met 22 augustus in Jaarbeurs Utrecht.
DAY1 Lifestyle en 402 verbinden met hun beider expertise en netwerk de online en offline werelden met elkaar tijdens een innovatieve en interactieve show, die in Nederland nog nooit is vertoond. DAY1 World of Cars wordt de grootste autoshow van Nederland op +70.000 m2, waar het draait om auto’s, maar ook lifestyle, sport, gaming, muziek en waar je oog in oog komt te staan met jouw favoriete droomauto’s, influencers, bekende coureurs, artiesten en nog veel meer. Je komt ogen en oren te kort bij de Walk of Fame waar de mooiste supercars of de dikste autocreaties af en aan rijden "on stage”. Of waar je kunt kijken naar shows en presentaties van tal van bekende youtubers, vloggers of sporters. Of je staat versteld van de dikke acties in de Race & Rally Arena, waar bandenrook, oliegeur en piepende banden je de dag van je leven bezorgen!

Content Two

Voor bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden om aanwezig te zijn op het evenement. Speciale partnership pakketten maken we graag op maat voor u. Voor DAY1 World of Cars zijn diverse innovatieve partnerships mogelijk met online en offline exposure mogelijkheden.
Hetzelfde geldt voor speciale ticket package deals voor uw klanten en relaties. Wij komen graag bij u langs om deze mogelijkheden te presenteren. Ook kan er een stand geboekt worden. Wij werken met preferred suppliers voor onder meer standbouw en inrichting van uw stand. U kunt ook met uw eigen standbouwer aan de slag, in dat geval ontvangen wij graag een impressie van de uitstraling en indeling.