Back to Live

Icon / Location2Locatie
Beatrix Theater
Datum en tijd
15 feb 2021 - 15 feb 2021
Content One

Wat kun je verwachten?
Om te beginnen: een zaal vol kennis. Met de 500 aanwezige eventprofessionals schetsen we een eigen perspectief op de toekomst van de eventindustrie. Back to Live, oké, maar hoe dan? Wat is dat ‘nieuwe live’? Hoe gaan we van online, naar hybride, naar live? Aan het eind van de middag beschik je over een persoonlijk plan – Road to Live Canvas – waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt.

Inspiratie voor jouw Road to Live Canvas krijg je niet alleen van je collega-deelnemers, maar ook uit onze line-up van sprekers en interviewgasten. Top sprekers als Jitske Kramer, die met een antropologische blik kijkt naar de hybride organisatie, Menno Lanting, die ingaat op het belang van de mens en de fysieke ontmoeting in een digitale wereld én Sako Gatsjatrjan over veerkracht en persoonlijke groei. 

Daarnaast interviewt dagvoorzitter Pauline de Wilde vele spraakmakende gasten. Met trots noemen we er twee: Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, en hoogleraar Infectiepreventie Andreas Voss. Uiteraard zijn er ook cultureel-inhoudelijke programmaonderdelen. Zo treedt cabaretier Dolf Jansen op met een gesproken column over het coronatijdperk. En heeft het Metropole Orkest een bijzondere bijdrage.

Het complete programma is bijna rond en volgt op de eventwebsite.

Waarom meedoen?
Natuurlijk doe je mee, omdat je op deze manier zelf kunt bijdragen aan het weer opstarten van onze eventbranche. Of misschien ook wel omdat je brood ziet in dat persoonlijke Road to Live Canvas.

Wat je motivatie ook is, het is goed dat je meedoet! Want dit wordt een bijzonder live evenement, over ons eigen eventvak. Een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van onze branche. Met een inhoudelijk zeer sterk programma, mogelijk gemaakt door de inzet van velen.

Klik dus nu op onderstaande button om je aan te melden als deelnemer.

Want wij ontmoeten je graag live, bij Back to Live!
 

Voor meer informatie
Content Two

Back to Live! Eindelijk…
En jij bent daarbij onmisbaar.

Zoals bekend heeft de overheid groen licht gegeven voor een aantal live proefevenementen, geïnitieerd door het branchebrede initiatief Fieldlab Evenementen. Met de kennis en inzichten die worden opgedaan tijdens de proefevenementen, kunnen we straks gezamenlijk de eventindustrie weer veilig en verantwoord opstarten.

Dat kan natuurlijk alleen als de proefevenementen voldoende deelnemers trekken. Jouw aanwezigheid is dan ook dringend gewenst!

Hierbij nodigen we je van harte uit voor het live vakcongres/proefevenement, georganiseerd door Fieldlab in samenwerking met EventPlatform, het overkoepelend platform van branche- en vakorganisaties in de zakelijke evenementenbranche: 'Back to Live'. 

Er zijn wel voorwaarden waar je als bezoeker van dit pilot evenement aan moet voldoen, lees hier de voorwaarden

Koop tickets