Home

Congressen Vergaderen Beurzen Evenementen
Bezoek Jaarbeurs als
Image

Veilig naar Jaarbeurs

Wij hebben er alles aan gedaan om je zo veilig mogelijk te ontvangen. Voor al die voorbereidingen hebben we als eerste in ons land het Kiwa keurmerk voor COVID-19 preventiemaatregelen ontvangen. Maar veiligheid doe je samen. Daarom vragen we je, doe de gezondheidscheck en houd 1,5 meter afstand. Want alleen samen krijgen we corona onder controle.

De Jaarbeurs volgt de geldende maatregelen van de overheid. De belangrijkste maatregel is nog steeds de 1,5 meter regel. Naar verwachting wordt deze eind augustus/begin september opgeheven. De aangekondigde maatregelen op de persconferentie van 9 juli jl. hebben op dit moment geen effect op de activiteiten die op korte termijn plaatsvinden bij de Jaarbeurs.

Lees alles over de maatregelen die wij hebben genomen en wat er op dit moment mogelijk is bij de Jaarbeurs op onze pagina over veiligheid.

 

Image

Duurzaamheid & Innovatie

Voor de toekomstige generaties wil Jaarbeurs een betere wereld achterlaten waarin waardevolle ontmoetingen plaats kunnen blijven vinden. Jaarbeurs beweegt dan ook mee met de veranderende behoeften van de samenleving. Door het creëren van nieuwe concepten, zoals hybride events en de duurzaamheidsmaatregelen die wij treffen, bouwen wij dagelijks aan een toekomstbestendig en aantrekkelijk beurs-, event- en congrescentrum.

Image

Bereikbaarheid

Jaarbeurs ligt in het midden van Nederland en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Jaarbeurs beschikt over eigen parkeerterreinen en ligt op loopafstand van Utrecht Centraal station. Zien we je snel bij Jaarbeurs?

Image

Adverteren bij Jaarbeurs

Jaarlijks komen er 2,5 miljoen bezoekers bij de Jaarbeurs over de vloer. Onze evenementenlocatie in Utrecht is geschikt voor uiteenlopende activiteiten die verschillende doelgroepen met zich mee brengt. Van grote beurzen, evenementen en shows tot vergaderingen en zakelijke congressen zorgt dit voor een grootschalig bereik. We denken graag met je mee over de inrichting van jouw advertenties bij de Jaarbeurs zodat de doelgroep optimaal bereikt wordt.

Werken bij Jaarbeurs?

Bekijk alle vacatures
Image

Keep in touch with us

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, leukste ontwikkelingen en lijkt het je leuk om een kijkje te nemen achter de schermen? Volg ons dan op Instagram!