Utrecht, 'Heart of Health' op speler shirts FC Utrecht

Samen met de Economic Board Utrecht lanceerden wij deze week ‘Utrecht, Heart of Health'. We sluiten ons aan bij de missie om een blijvende positieve verandering te brengen in de gezondheid van mensen en de leefomgeving. Utrecht is dé regio waar bedrijven, instellingen en overheden samenwerken aan kennis, ideeën, oplossingen en toepassingen voor een duurzaam en gezondere wereld.

Jaarbeurs organiseert en faciliteert vooraanstaande congressen en beurzen op het gebied van zorg en life sciences en verbindt zorgprofessionals via het platform Dutch Health Hub. In juni 2023 organiseren we de Dutch Health Week: hét health event waar professionals uit de zorg en life sciences kennis uitwisselen. Ook zijn we initiator van de Dutch Cycling Week: het mooiste fietsevenement van Nederland dat plaatsvindt in oktober 2023.   

Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “Ik ben trots dat we kunnen bijdragen om Utrecht nationaal en internationaal als ‘Heart of Health’ op de kaart te zetten. Vanaf aanstaande zondag speelt het eerste elftal van FC Utrecht met het nieuwe regioprofiel: ‘Utrecht, Heart of Health’ op de rug van haar rood-witte shirts. Heel veel dank aan FC Utrecht om dit mogelijk te maken. Utrecht is het kloppende hart van een gezonde samenleving.”

Meer weten? Kijk op www.heartofhealth.com

Utrecht Heart of Health