Gratis tickets Vakantiebeurs

Speciale online editie van Vakantiebeurs

Nu de wereld weer langzaamaan opengaat en we reikhalzend uitkijken naar vakantie, staat komend weekend de speciale online editie van Vakantiebeurs voor de deur. Ruim 100 reisaanbieders met een vertegenwoordiging van meer dan 50 verschillende landen bieden op vrijdagmiddag 4 juni en zaterdag 5 juni interactieve sessies aan en zitten klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. Ook is er speciale aandacht voor de geldende coronamaatregelen rondom reizen. Een bezoek aan de online editie van Vakantiebeurs is gratis.
Entertainment en informatie

Het online event bestaat uit twee interactieve onderdelen, het ‘Vakantiebeurs Festival’ en de ‘I❤️Travel show’. Het dagprogramma van het Vakantiebeurs Festival biedt mensen op vrijdag en zaterdag de mogelijkheid om aan te sluiten bij sessies van verkeersbureaus en touroperators, in gesprek te gaan om vragen te stellen of een reis te plannen. Vanuit de ANVR en Wijs op Reis zitten specialisten klaar om alle vragen te beantwoorden rondom reizen met coronamaatregelen. Ook wie geen concrete reisplannen heeft haalt het hart op met mooie video’s, verschillende artikelen en aanbiedingen, een ontspannen yoga-sessie of tijdens de reisfotografieworkshop.
 

Livestream ‘I❤️Travel show’

Vrijdag 4 juni om 20:00 uur start de ‘I ♥ Travel’ show. Live vanuit SCALA in Jaarbeurs staat anderhalf uur lang het thema reizen centraal in een afwisselende show met reisverhalen, muziek, humor, culinaire uitstapjes en de kans om vanuit huis verschillende prijzen te winnen. Met de muzikale ondersteuning van Gerard Ekdom, de scherpe grappen van Jörgen Raymann, de cocktails van barman Victor en de ware smaaksensaties van chef Danny Jansen belooft het een groot spektakel te worden! Ook Rolf Sanchez maakt zijn opwachting om de avond een extra zomers tintje te geven.


Gratis meedoen

Alle onderdelen van de online editie van Vakantiebeurs zijn gratis bij te wonen door een profiel aan te maken via www.vakantiebeurs.nl. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door Vakantiebeurs te volgen op Facebook en Instagram.
 

Over Jaarbeurs

De Vakantiebeurs is een eigen beurstitel van de Jaarbeurs. Wij geloven dat er een plek moet zijn waar je elkaar écht kunt ontmoeten. Ontmoeten om te groeien. Als Jaarbeurs bieden én creëren we de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Op een duurzame, veilige en slimme manier. Live en online. In het centrum van het land, in het hart van de stad, met oog voor jou.