Cybersec

Internationale topsprekers tijdens Cybersec Netherlands in Koninklijke Jaarbeurs

Utrecht, 30 mei 2024 - Tijdens de tweede editie van Cybersec Netherlands op 6 en 7 november 2024 in Koninklijke Jaarbeurs betreden internationale experts het podium. De toonaangevende vakbeurs op het gebied van cybersecurity biedt een ruim aanbod van keynote sessies en workshops waarin prominente cybersecurity experts hun expertise en inzichten delen. Cybersec Netherlands is onderdeel van het wereldwijde Cybersec-merk dat ook Cybersec Europe en Cybersec Asia omvat. 

Internationale experts
Cybersecurityprofessionals uit heel Europa komen tijdens Cybersec Netherlands samen om kennis op te doen en te discussiëren over de laatste trends en uitdagingen in de sector.
Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “Ik ben enorm trots dat vooraanstaande internationale cybersecurity experts tijdens Cybersec Netherlands in Jaarbeurs het podium betreden. Een greep uit de sprekers: Anu Kukar, een van de 'Global Power 100 Women in Cyber 2022' deelt haar inzichten over de uitdagingen en kansen in de wereld van cybersecurity. Barbara Grofe, raketwetenschapper uit de Verenigde Staten, gaat in op de cruciale rol van cybersecurity in deze sector. Serge Christiaans, kapitein van een Airbus A320 en Field CISO in Singapore spreekt over cybersecurity en luchtvaartveiligheid.”
Mick den Dijker, beursmanager Cybersec Netherlands: “De sprekers worden aangedragen door een adviesraad die bestaat uit Nederlandse cybersecurity experts waaronder Dave Maasland, directeur ESET en graag geziene gast in TV shows als cybersecurity specialist. De komende periode zullen wij meer namen van sprekers bekend maken.”

Over Cybersec
Cybersec is een wereldwijd platform op het gebied van Cybersecurity dat toonaangevende evenementen organiseert op het gebied van cybersecurity. Naast Cybersec Netherlands omvat het merk ook Cybersec Europe en Cybersec Asia. 

Een greep uit de internationale sprekers:
Anu Kukar - Een van de 'Global Power 100 Women in Cyber 2022' en bekroond als IT Security Champion in Australië in 2021. Kukar deelt haar ervaringen en inzichten over de uitdagingen en kansen in de wereld van cybersecurity.

Barbara Grofe - Raketwetenschapper uit de Verenigde Staten, gespecialiseerd in ruimtecybersecurity en een van de meest gecertificeerde beveiligingsprofessionals ter wereld. Grofe biedt een uniek perspectief op de beveiliging van ruimtevaarttechnologie en de cruciale rol van cybersecurity in deze sector.

Serge Christiaans - Kapitein van een Airbus A320 en Field CISO in Singapore voor Sopra Steria. Christiaans spreekt over de diverse bedreigingen waarmee men te maken krijgt bij het instappen in een vliegtuig en de wijze waarop cybersecurity een cruciale rol speelt in de luchtvaartveiligheid.

 

Nieuws

IPON 4
Nieuws

Koninklijke Jaarbeurs neemt onderwijsvakbeurs en kennisplatform IPON over

Utrecht, 18 juli 2024 - Koninklijke Jaarbeurs neemt IPON, de onderwijsvakbeurs met een focus op educatieve technologie, over van Reshift Digital. Deze vakbeurs is al meer dan 15 jaar het ontmoetingsplatform voor het primair onderwijs (PO), voorgezet onderwijs (VO) en MBO. Naast de vakbeurs neemt Jaarbeurs ook het officiële onderwijsinnovatie en ICT kennisplatform IPON.nl over waarmee Jaarbeurs meer dan 20.000 onderwijsprofessionals 365 dagen per jaar kan bedienen. Jaarbeurs, sinds 1965 organisator van de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT), breidt hiermee haar onderwijsportfolio in Nederland uit. De NOT is de grootste vakbeurs voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs.
MOTORbeurs Utrecht intentieverklaring
Nieuws

Samenwerking motorbranche 'All Brands United' zet door op MOTORbeurs Utrecht 2025

Utrecht, 16 juli 2024 – Koninklijke Jaarbeurs en RAI Vereniging slaan opnieuw hun handen ineen en brengen alle gevestigde motormerken samen tijdens MOTORbeurs Utrecht 2025. Hiermee zet de positieve trend, onder het motto ‘All Brands United’ door. Rachel Jankowsky, beursmanager Koninklijke Jaarbeurs: “Hoewel het motorseizoen 2024 volop gaande is, werken wij achter de schermen alweer aan de start van het motorseizoen in 2025. Wij zijn enorm blij dat de motormerken aangesloten bij RAI Vereniging aangeven graag weer gezamenlijk te willen deelnemen aan de volgende editie van MOTORbeurs Utrecht. Afgelopen editie hebben we gemerkt dat het aanbod hiermee compleet is en daarmee kunnen we gehoor geven aan de wens van onze bezoekers.” MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van donderdag 20 tot en met zondag 23 februari 2025 in Koninklijke Jaarbeurs.
Padellen bij Jaarbeurs
Nieuws

Jaarbeurs opent deze zomer indoor padelbaan

Utrecht, 5 juli 2024 – Deze zomer verandert de beursvloer van Koninklijke Jaarbeurs in een indoor padelbaan. Van 5 juli tot en met 1 september opent de Utrechtse evenementenlocatie zes dubbel courts voor iedereen die van padellen houdt. De tijdelijke padelbanen zijn een gezamenlijk initiatief van...
Future Forum 2025
Nieuws

Internationaal topcongres over verbeterinitiatieven in patiëntenzorg voor het eerst naar Utrecht

Utrecht, 13 juni 2024 - Het International Forum on Quality and Safety in Healthcare dat jaarlijks 3.000 bezoekers trekt komt in 2025 voor het eerst naar Utrecht. Bezoekers van over de hele wereld komen naar Koninklijke Jaarbeurs om kennis en inspiratie op te doen over verbeterinitiatieven in de patiëntenzorg. Het congres dat komend jaar van 21 tot en met 23 mei plaatsvindt, is een van ’s werelds grootste congressen voor gezondheids- en zorgprofessionals die zich inzetten voor het verbeteren van patiëntenzorg. Het binnenhalen van dit topcongres is het eerste resultaat van de doelgerichte acquisitiestrategie van de Utrecht Congres Alliantie. Hiermee zetten de stad en regio zich vol in op het aantrekken van internationale topcongressen.
Future Facade 2025
Nieuws

Future Facade: nieuw Europees vakevent voor de gevelindustrie in Koninklijke Jaarbeurs

Utrecht, 30 mei 2024 – In het voorjaar van 2025 vindt in Koninklijke Jaarbeurs een nieuw tweejaarlijks vakevent voor de Europese gevelindustrie plaats: Future Facade. Om tot een circulaire gevelindustrie te komen is internationaal kennisdelen en samenwerken noodzakelijk. Voor Jaarbeurs de reden om, naast haar vakbeurzen BouwBeurs, VSK en DigiBouw, in samenwerking met het European Facade Network, TU Delft en TU Darmstadt dit nieuwe evenement te introduceren. Future Facade heeft als doel een brug te slaan tussen kennis en praktijk. Thema’s als digitalisering, industrialisering en circulariteit staan centraal. Gelijktijdig met Future Facade organiseren TU Delft, TU Darmstadt en het European Facade Network een internationale conferentie met als onderwerp circulariteit in de gevelindustrie. Future Facade vindt plaats op woensdag 7 en donderdag 8 mei 2025 in Koninklijke Jaarbeurs.
Cybersec
Nieuws

Internationale topsprekers tijdens Cybersec Netherlands in Koninklijke Jaarbeurs

Utrecht, 30 mei 2024 - Tijdens de tweede editie van Cybersec Netherlands op 6 en 7 november 2024 in Koninklijke Jaarbeurs betreden internationale experts het podium. De toonaangevende vakbeurs op het gebied van cybersecurity biedt een ruim aanbod van keynote sessies en workshops waarin prominente cybersecurity experts hun expertise en inzichten delen. Cybersec Netherlands is onderdeel van het wereldwijde Cybersec-merk dat ook Cybersec Europe en Cybersec Asia omvat.