Cybersec

Internationale topsprekers tijdens Cybersec Netherlands in Koninklijke Jaarbeurs

Utrecht, 30 mei 2024 - Tijdens de tweede editie van Cybersec Netherlands op 6 en 7 november 2024 in Koninklijke Jaarbeurs betreden internationale experts het podium. De toonaangevende vakbeurs op het gebied van cybersecurity biedt een ruim aanbod van keynote sessies en workshops waarin prominente cybersecurity experts hun expertise en inzichten delen. Cybersec Netherlands is onderdeel van het wereldwijde Cybersec-merk dat ook Cybersec Europe en Cybersec Asia omvat. 

Internationale experts
Cybersecurityprofessionals uit heel Europa komen tijdens Cybersec Netherlands samen om kennis op te doen en te discussiëren over de laatste trends en uitdagingen in de sector.
Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs: “Ik ben enorm trots dat vooraanstaande internationale cybersecurity experts tijdens Cybersec Netherlands in Jaarbeurs het podium betreden. Een greep uit de sprekers: Anu Kukar, een van de 'Global Power 100 Women in Cyber 2022' deelt haar inzichten over de uitdagingen en kansen in de wereld van cybersecurity. Barbara Grofe, raketwetenschapper uit de Verenigde Staten, gaat in op de cruciale rol van cybersecurity in deze sector. Serge Christiaans, kapitein van een Airbus A320 en Field CISO in Singapore spreekt over cybersecurity en luchtvaartveiligheid.”
Mick den Dijker, beursmanager Cybersec Netherlands: “De sprekers worden aangedragen door een adviesraad die bestaat uit Nederlandse cybersecurity experts waaronder Dave Maasland, directeur ESET en graag geziene gast in TV shows als cybersecurity specialist. De komende periode zullen wij meer namen van sprekers bekend maken.”

Over Cybersec
Cybersec is een wereldwijd platform op het gebied van Cybersecurity dat toonaangevende evenementen organiseert op het gebied van cybersecurity. Naast Cybersec Netherlands omvat het merk ook Cybersec Europe en Cybersec Asia. 

Een greep uit de internationale sprekers:
Anu Kukar - Een van de 'Global Power 100 Women in Cyber 2022' en bekroond als IT Security Champion in Australië in 2021. Kukar deelt haar ervaringen en inzichten over de uitdagingen en kansen in de wereld van cybersecurity.

Barbara Grofe - Raketwetenschapper uit de Verenigde Staten, gespecialiseerd in ruimtecybersecurity en een van de meest gecertificeerde beveiligingsprofessionals ter wereld. Grofe biedt een uniek perspectief op de beveiliging van ruimtevaarttechnologie en de cruciale rol van cybersecurity in deze sector.

Serge Christiaans - Kapitein van een Airbus A320 en Field CISO in Singapore voor Sopra Steria. Christiaans spreekt over de diverse bedreigingen waarmee men te maken krijgt bij het instappen in een vliegtuig en de wijze waarop cybersecurity een cruciale rol speelt in de luchtvaartveiligheid.

 

Nieuws

Future Forum 2025
Nieuws

Internationaal topcongres over verbeterinitiatieven in patiëntenzorg voor het eerst naar Utrecht

Utrecht, 13 juni 2024 - Het International Forum on Quality and Safety in Healthcare dat jaarlijks 3.000 bezoekers trekt komt in 2025 voor het eerst naar Utrecht. Bezoekers van over de hele wereld komen naar Koninklijke Jaarbeurs om kennis en inspiratie op te doen over verbeterinitiatieven in de patiëntenzorg. Het congres dat komend jaar van 21 tot en met 23 mei plaatsvindt, is een van ’s werelds grootste congressen voor gezondheids- en zorgprofessionals die zich inzetten voor het verbeteren van patiëntenzorg. Het binnenhalen van dit topcongres is het eerste resultaat van de doelgerichte acquisitiestrategie van de Utrecht Congres Alliantie. Hiermee zetten de stad en regio zich vol in op het aantrekken van internationale topcongressen.
Future Facade 2025
Nieuws

Future Facade: nieuw Europees vakevent voor de gevelindustrie in Koninklijke Jaarbeurs

Utrecht, 30 mei 2024 – In het voorjaar van 2025 vindt in Koninklijke Jaarbeurs een nieuw tweejaarlijks vakevent voor de Europese gevelindustrie plaats: Future Facade. Om tot een circulaire gevelindustrie te komen is internationaal kennisdelen en samenwerken noodzakelijk. Voor Jaarbeurs de reden om, naast haar vakbeurzen BouwBeurs, VSK en DigiBouw, in samenwerking met het European Facade Network, TU Delft en TU Darmstadt dit nieuwe evenement te introduceren. Future Facade heeft als doel een brug te slaan tussen kennis en praktijk. Thema’s als digitalisering, industrialisering en circulariteit staan centraal. Gelijktijdig met Future Facade organiseren TU Delft, TU Darmstadt en het European Facade Network een internationale conferentie met als onderwerp circulariteit in de gevelindustrie. Future Facade vindt plaats op woensdag 7 en donderdag 8 mei 2025 in Koninklijke Jaarbeurs.
Cybersec
Nieuws

Internationale topsprekers tijdens Cybersec Netherlands in Koninklijke Jaarbeurs

Utrecht, 30 mei 2024 - Tijdens de tweede editie van Cybersec Netherlands op 6 en 7 november 2024 in Koninklijke Jaarbeurs betreden internationale experts het podium. De toonaangevende vakbeurs op het gebied van cybersecurity biedt een ruim aanbod van keynote sessies en workshops waarin prominente cybersecurity experts hun expertise en inzichten delen. Cybersec Netherlands is onderdeel van het wereldwijde Cybersec-merk dat ook Cybersec Europe en Cybersec Asia omvat.
Utrecht zet vol in op aantrekken van internationale topcongressen
Nieuws

Utrecht zet vol in op aantrekken van internationale topcongressen

Utrecht op de kaart zetten als de stad en regio voor het organiseren van internationale topcongressen. Daar zet de Utrecht Congres Alliantie, een samenwerking tussen publieke en private partners, volop op in de komende jaren. Het gaat om congressen die passen bij de positionering ‘Utrecht, Heart of Health’ en die aansluiten bij de regionale thema’s Life Sciences & Health, New Digital Society en Smart Sustainability. De komende jaren is dit het fundament van een doelgerichte acquisitiestrategie.
Vilans
Nieuws

Klant aan het woord: Vilans

Wij zijn helemaal in ons element als we topmomenten kunnen creëren voor onze klanten en bezoekers. Pas geleden heeft Vilans, een kennisorganisatie voor de zorgsector, een grootschalig congres voor zorgprofessionals bij ons georganiseerd. Ben je benieuwd naar hun ervaring? Klik dan op de videoknop en ontdek wat zij van de samenwerking vonden!
KreaDoe
Nieuws

Creatief hobbyen populair: KreaDoe Lentefestival trekt recordaantal bezoekers

Utrecht, 24 april 2024 – Nederlandse en Belgische creatievelingen kwamen afgelopen weekend samen tijdens de derde editie van het KreaDoe Lentefestival. Het creatiefste festival van de Benelux trok zo’n 24.000 bezoekers, een kwart meer dan de vorige editie. De organisatie kijkt terug op een succesvolle editie met zeer enthousiaste reacties van exposanten en bezoekers. Marleen Rompen, beursmanager KreaDoe Lentefestival: “Samen met 225 exposanten boden we een beurs bomvol beleving. Het was een enorm drukbezochte editie met veel jonge creatievelingen. Zij ontdekten de nieuwste hobby’s, ontmoetten hun favoriete influencer en shopten talloze lifestyle producten. Ik kijk mega trots terug op deze bruisende editie!”