Jaarbeurs innovatie

Innovatie

Innovatie bij Jaarbeurs

Jaarbeurs heeft als doel om de meest duurzame en smart venue en organiser van Europa te worden, een onmisbare schakel in de Nederlandse economie. Zo organiseren en faciliteren we kennisontwikkeling en ontmoeting op een innovatieve manier, met als doel duurzame groei.

Wij organiseren verschillende beurzen en evenementen waar onze digitale producten en diensten flexibel ingezet kunnen worden. Per merk en klant zoeken we naar de beste match. 

Haal nog meer uit je bezoek met de Jaarbeurs Live app!

Jaarbeurs Live is de officiele app van de Jaarbeurs. Met de app kun je makkelijk de weg vinden in onze hallen en kun je gericht op zoek naar exposanten. Drukte bij verschillende stands kun je hiermee vermijden. En natuurlijk is in de app veel informatie te vinden over alles wat jouw evenement te bieden heeft. Maak je als bezoeker een account aan in de app, dan kun je ook gemakkelijk je toegangskaarten vanuit de app laten scannen.

De app werkt in de beurshallen van het Event & Exhibition Centre van de Jaarbeurs. Ga je naar een event in één van onze beurshallen? Download de app dan voorafgaand aan je bezoek, om alvast kennis te maken met de werking ervan. De Jaarbeurs Live app is te downloaden in de App Store (iOS) en de Google Play Store (Android). 

Plattegrond Jaarbeurs Live app

Bezoekers en klanten van onze beurzen veranderen. Er vindt een verschuiving plaats van fysiek naar digitaal. We spelen hier op in door diverse tools te ontwikkelen die aansluiten bij de wensen en behoeftes van onze klanten en bezoekers. Een aantal voorbeelden van de tools die wij bieden:

Digitale tools

Ontmoet de juiste personen vooraf én tijdens een beurs! Er wordt voorafgaand aan de beurs een match gemaakt tussen exposanten en bezoekers. Met deze tool kom je gemakkelijker in contact met de juiste mensen.

Online en hybride events

De coronapandemie heeft voor een versnelling gezorgd op het gebied van online tools en netwerkplatformen. Bij de Jaarbeurs draait het natuurlijk om live ontmoetingen, maar deze nieuwe digitale tools zorgen er wel voor dat we ontmoetingen nog waardevoller kunnen maken. 

In 2021 hebben we daarom onze Jaarbeurs Studio gebouwd. Een innovatieve en professionele opnamestudio is voorzien van hoogwaardige techniek en interieur voor verschillende settings. Of je nu een webinar, talkshow, podcast of internationaal online event organiseert, het kan allemaal in de Jaarbeurs Studio. Jij doet je verhaal, wij regelen de rest. 

Jaarbeurs Studio

Digital Advertising

In samenwerking met Samsung hebben we digitale schermen geïnstalleerd op verschillende plekken in de Jaarbeurs. Hiermee kunnen we op een duurzame manier communiceren met onze bezoekers. De schermen zijn efficiënt inzetbaar per doelgroep, tijdbesparend, geschikt voor vele soorten content en hebben een groot bereik. Met digital advertising kunnen onze exposanten de branding van hun bedrijf versterken, de doelgroep vergroten en zorgen voor een vergroot ROI. 
 

Adverteren bij Jaarbeurs