Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
030 295 55 56
Onze meters
Verpletterend veelzijdig
Gratis VIP-rondleiding!
Een podium wat in te kleuren is naar eigen inzicht. Zo flexibel als wat! Boek gratis en vrijblijvend een exclusieve VIP-rondleiding door het multifunctionele complex van Jaarbeurs.
Onze meters
Het multifunctionele complex van Jaarbeurs kent een zeer uitgebreide infrastructuur en telt maar liefst 11 goed uitgeruste hallen. Al onze hallen zijn voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten en daarmee geschikt voor de meest uiteenlopende activiteiten waaronder beurzen, evenementen, feesten en concerten.
Onze meters: uniek en onderscheidend
1
Centrale ligging, in de Jaarbeurs
2
Op 5 minuten loopafstand van CS Utrecht
3
11 hallen, geschikt voor de meest uiteenlopende activiteiten
4
Ruime parkeercapaciteit
5
Registratiesysteem
6
Goed te combineren met congrescentrum Media Plaza en Supernova
7
Catering op maat
8
WIFI
9
Format- en creatieadvies
Filosofie
Jaarbeurs biedt u ondersteuning bij de organisatie van uw beurs en levert bovendien heel veel inspiratie, ervaring en kennis. Maak hier gebruik van en laat u uitgebreid adviseren door onze experts. Niet alleen voor de praktische zaken, maar ook om in contact te komen met uw klanten en bezoekers.
Wij kennen 1,8 miljoen mensen. Wij weten wie ze zijn, waar ze werken, wat hun functie is en waarin zij geïnteresseerd zijn. Wij weten daardoor precies welke media en middelen we moeten inzetten om ze met u in contact te brengen. Het is onze missie om de juiste mensen op het juiste moment bij elkaar te brengen, op een zodanige manier dat het contact zowel u als uw bezoeker meerwaarde biedt. Jaarbeurs is dan ook dé partner voor uw onderneming.
Wat de klant zegt is waar
‘Al meer dan 10 jaar organiseert Omroep MAX met veel plezier evenementen in de Jaarbeurs. De begeleiding vanuit Jaarbeurs, het meedenken bij alle processen, de aanwezige faciliteiten en de bereikbaarheid zijn speerpunten die er voor zorgen dat wij ieder jaar weer onze evenementen organiseren in de Jaarbeurs.’
Jan Slagter, Directeur Omroep Max
Gratis VIP-rondleiding!
Een podium wat in te kleuren is naar eigen inzicht. Zo flexibel als wat! Boek gratis en vrijblijvend een exclusieve VIP-rondleiding door het multifunctionele complex van Jaarbeurs.
Volg Jaarbeurs