Gemiddelde beoordeling

star star star star star
star star star star star
star star star star star
star star star star star
Dit zijn flexplekken op niveau. Kortom; een aanrader!
Jouko Huismans • Graphlr
Bekijk reviews

Flexwerken

Jaarbeurs MeetUp is onlangs uitgebreid met ruim 60 hypermoderne flexwerkplekken. Lange bureautafels, cockpits, privacy chairs en relaxte loungehoeken vormen het ideale decor om te werken, te overleggen en te ontmoeten. De inspirerende flexwerkruimte is een logische aanvulling op de bestaande vergader- en ontmoetingsruimtes van het Beatrixgebouw.

Werkplek reserveren

Work together alone

Of je nu in alle rust een dag alleen wilt werken, in een afgesloten setting met een collega wilt overleggen, voorafgaand aan een meeting twee uurtjes één op één met je klant wilt zitten of voor je event nog wat mails wilt wegwerken… bij Jaarbeurs MeetUp kan het. De nieuwe flexwerkruimte van Jaarbeurs is namelijk optimaal ingericht op een variatie aan werkzaamheden.

Jaarbeurs MeetUp never sleeps

Je wilt werken op het moment dat het jou uitkomt. Vandaar dat de flexwerkplekken van Jaarbeurs MeetUp 24/7 geopend zijn. Inspiratie, deadlines en internationale business laten zich immers niet beperken door traditionele kantoortijden. Je kunt letterlijk dag en nacht aan de slag, op tijden die het beste bij jouw ritme en jouw business passen.
24/7

Direct aan de slag bij Jaarbeurs MeetUp

Flexwerken op een hotspot die 24/7 bruist van de business en bedrijvigheid. Een compleet eigen office, voor € 25 per dag, € 15 per dagdeel of € 250 per maand. Nog geen twee minuten van station Utrecht Centraal.

Werkplek reserveren

Hotspot van bedrijvigheid

Kies je voor een flexwerkplek van Jaarbeurs MeetUp, dan zit je midden op een hotspot van business en bedrijvigheid. Je wordt omringd door een interessante mix van corporates, MKB-bedrijven en ZZP’ers. Stuk voor stuk bedrijvige ondernemers waarmee je kunt sparren, kunt netwerken of samenwerken: een boeiend gezelschap dat voortdurend prikkelt en stimuleert.


Ook tijdens meetings en congressen

Heb je een congres, een workshop of een business meeting? Ook dan is zo’n flexwerkplek van Jaarbeurs MeetUp superhandig. Rijd ruim voor de files uit en je hebt er al een halve dag opzitten voordat de rest aankomt. Trek je samen met je klant in een privacy setting terug voor dat ene belangrijke overleg. Bespreek in alle rust het laatste onderzoek met je collega’s van de andere vestiging. Of maak in stilte dat rapport af dat vandaag óók nog de deur uit moet. Voor deelnemers aan onze congressen, events of meetings hebben we maatwerkoplossingen.
Flexwerken Flexwerken Flexwerken Flexwerken Flexwerken Flexwerken€ 25 per dag

De flexwerkplekken van Jaarbeurs MeetUp zijn te huur voor slechts € 25 per dag en € 15 per dagdeel. Het wordt nog goedkoper als je een flexwerkplek voor een maand huurt, want daarvoor betaal je slechts € 250. En dat is inclusief koffie, thee, water, een snelle wifi verbinding en een eigen locker.

Anders dan anders

Waar vind je flexwerkplekken die 24/7 beschikbaar zijn? Waar zit je op een hotspot die bruist van de business en bedrijvigheid? Waar heb je een compleet eigen office, voor € 250 per maand op nog geen twee minuten van station Utrecht Centraal? Bij Jaarbeurs MeetUp.

Werkplek reserveren


of bel voor meer informatie met 030 - 295 58 88