Jaarbeurs MeetUp vergaderen vergaderlocatie Utrecht

Trainingsruimte huren in Utrecht

Voor een inspirerende trainingslocatie in Utrecht huur je een ruimte met complete voorzieningen in Jaarbeurs MeetUp.

Geef trainingen, workshops of coaching sessies in één van onze flexibele trainingsruimtes. Bij Jaarbeurs Meetup krijgen verbindingen betekenis en komt creativiteit vanzelf tot leven!

Trainingslocatie middenin Utrecht

Onze trainingsruimtes zijn maar vijf minuten lopen vanaf station Utrecht Centraal

Gastvriendelijke service voor jou

Jouw persoonlijke accountmanager begeleid alle wensen rondom de trainingsruimte

Plug & Play

Profiteer tijdens de training of workshop van onze faciliteiten en extra’s

Combineer werken en eten

Geniet tijdens en na jouw sessie van onze verfijnde catering

De perfecte trainingsruimte dichtbij Utrecht Centraal

Als je een ruimte voor een brainstorm of training zoekt, zit je bij Jaarbeurs helemaal goed. Wij verhuren ideale seminars en workshop locaties. Bij Jaarbeurs MeetUp wandel je binnen 5 minuten van Utrecht Centraal naar één van de inspirerende zalen. Handig en centraal in het hart van Utrecht!

Al onze ruimtes voor seminars en trainingen zijn voorzien van grote ramen. Een ruimte met goed daglicht en uitzicht over Utrecht, dat inspireert bij creatieve sessies en nieuwe inzichten. Dat wil je natuurlijk bij het organiseren van een training. Wij faciliteren jouw training van 2 tot 240 deelnemers.

Ontdek de mogelijkheden van Jaarbeurs MeetUp

Bij Jaarbeurs krijg je meer dan alleen vierkante meters

Je kunt alle kanten op met de uiteenlopende ruimtes van Jaarbeurs Meetup. Het ligt er maar net aan wat jij nodig hebt. De verschillende trainingsruimtes lenen zich namelijk perfect voor:

 • Trainingen
 • Cursussen
 • Workshops
 • Coaching
 • Examens
 • Brainstorms of vergaderingen

Neem nu contact op met Elmi om in Utrecht een inspirerende trainingsruimte te huren. Zij helpt je graag om al jouw wensen en onze mogelijkheden door te spreken.

Jaarbeurs MeetUp vergaderen vergaderlocatie Utrecht

De perfecte workshop ruimte huren in Utrecht

Bij Jaarbeurs MeetUp hebben we 30 strak vormgegeven trainingsruimtes. Deze ruimtes in Utrecht zijn te huur in verschillende prijsklassen. De grootte en faciliteiten zijn divers, dat maakt ze geschikt voor inspirerende trainingen, workshops en brainstorms. Je kunt de unieke Utrechtse zalen ook als coachingsruimte huren.

De verschillende trainingslocaties zijn allemaal onderdeel van Jaarbeurs MeetUp Utrecht. Met een ideale ligging in het Beatrixgebouw hebben alle ruimtes prettig daglicht. Daarnaast zijn de verschillende workshopruimtes flexibel in te richten naar jouw wensen. De 30 cursuslocaties bieden ruimte voor maximaal 240 mensen.

 • De perfecte ruimte huren in Utrecht, dichtbij het centraal station
 • Geschikt voor trainingen, workshops, coaching en vergaderingen
 • Voorzien van fijn daglicht en goede verlichting
 • Ruimte tot maximaal 240 mensen
Matchmaking

Bijzondere ruimte huren in Utrecht

Door een ruimte te huren bij Jaarbeurs MeetUp, ben je zeker van een unieke locatie. De bezoekers van jouw training, sessie of cursus stappen van Utrecht Centraal in een inspirerende trainingsruimte. De zalen zijn voorzien van de modernste technieken en faciliteiten met Plug & Play:

 • Sluit gemakkelijk eigen apparaten aan voor een gebruiksvriendelijke ervaring
 • Aantal schermen en beamers met eenvoudige bediening
 • De kleuren van de verlichting kunnen worden aangepast
 • Zonneschermen, zodat je alles altijd goed kunt zien
MeetUp trainingszaal

Heb je nog andere wensen om de perfecte trainingsruimte te huren?

Wij passen de ruimte helemaal aan naar jullie behoeften. Zo creëren we in een handomdraai een nieuwe opstelling, meerdere schermen, microfoons of speciale aankleding. Wij verzorgen jouw trainingsruimte naar wens.

Tijdens jouw training of workshop staat er altijd een supervisor voor je klaar. Deze medewerker ondersteunt bij alle vragen. Wij doen graag een stapje extra als je echt wil uitpakken met een training of cursuslocatie in Utrecht. Kies dan voor de bijzondere zalen voor grotere evenementen!

Jaarbeurs MeetUp vergaderen vergaderlocatie Utrecht

Onze opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 

‘Jaarbeurs is en blijft een toplocatie voor het houden van workshops en bijeenkomsten. Mooie zalen, super catering, en aardige mensen die je snel te hulp schieten als er even wat mis gaat.’  CyclusManagement

Jaarbeurs MeetUp zalen zijn als trainingsruimte te huur met lekkere en duurzame catering

De hal van Jaarbeurs MeetUp is hét centrale punt voor alle soorten ontmoetingen. Deze plek biedt nieuwe energie door eten, drinken én nieuwe contacten. Koffie, thee, sappen en water zijn altijd onbeperkt verkrijgbaar op de centrale hal. Tijdens de pauzes bieden wij diverse opties voor een verantwoord tussendoortje. Daarnaast zijn al onze trainingsruimtes zijn voorzien van een koude watertap.

Bij Jaarbeurs zijn cursussen en eten onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom bieden we jou tijdens of na de sessie een fantastische foodservice aan. Een tussendoortje, lunch of diner verzorgen onze chefkoks met passie!

Catering

Wil je een keer komen kijken?

We geven je graag een rondleiding zodat je de zalen in het echt kunt bekijken. Je kan daarnaast ook digitaal een kijkje komen kijken bij de locaties van Jaarbeurs met onze Virtuele Tour