uitstekende catering en food service voor diner, snacks, gezond, lunch en borrel voor jouw evenement in Utrecht

Smaakvolle catering voor jouw event

Verras jouw gasten op ieder moment met heerlijk eten en drinken. Maak voor jouw evenement een keuze uit ons uitgebreide catering assortiment.

Je kunt bij Jaarbeurs terecht om allerlei soorten events te organiseren. Wij bieden deze ruimtes aan in combinatie met de beste catering voor jouw bezoekers.

Vitale keuzes in het assortiment

Voor betere concentratie en prestaties

Focus op duurzaamheid

Meer buitenbeentjes, minder vlees, minder CO2!

Ontbijt, lunch, borrel en diner

Eten en drinken voor ieder gewenst moment

Uitgebreide catering

Wij koken op smaak en gaan voor vers en lekker!

Geef jouw evenement meer smaak

Onze ambitie is helder: de meest duurzame organisator en facilitator van beurzen en events in Europa. We gaan voor CO2-positief, bouwen samen aan duurzame beurzen en evenementen en zijn een trotse en betrokken bewoner in Utrecht. We maken positieve impact samen met onze bezoekers, klanten, organisatoren en medewerkers. Van afvalscheiding tot het doneren van bomen en van het terugdringen van papiergebruik tot het steunen van maatschappelijke initiatieven. 

Ook in ons cateringassortiment staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Met verschillende initiatieven gaan we voedselverspilling tegen en verminderen wij onze CO2-uitstoot. Voedsel van dichtbij maakt minder vervoerskilometers, dus kiezen wij zoveel mogelijk voor Utrechtse leveranciers. De wijnkaart is gevuld met Europese wijnen en we gebruiken groenten uit het seizoen. We bereiden zoveel mogelijk gerechten on-the-spot en de menukaarten voor onze verschillende horeca-activiteiten zijn op elkaar afgestemd, zodat we versproducten zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten. 

Lees meer over onze duurzame catering

Ontdek onze groene restaurants

Wil je naast onze speciale cateringopties genieten van andere culinaire invloeden? Bij Jaarbeurs kun je voorafgaand of na afloop van het evenement ook genieten van een maaltijd in één van onze restaurants.

Voor een lekkere kop koffie, uitgebreid diner of gezellige borrel heten wij je graag welkom bij Speys of Pleyn:

De culinaire wereld van Jaarbeurs

Ben je benieuwd naar onze catering of restaurants? We geven je graag een eerste indruk. Wil je meer weten over de op maat verzorgde catering voor jouw evenement? Neem dan nu contact op met je accountmanager om alle wensen te bespreken.