uitstekende catering en food service voor diner, snacks, gezond, lunch en borrel voor jouw evenement in Utrecht

Smaakvolle catering voor jouw event

Verras jouw gasten op ieder moment met heerlijk eten en drinken. Maak voor jouw evenement een keuze uit ons uitgebreide catering assortiment.

Je kunt bij Jaarbeurs terecht om allerlei soorten events te organiseren. Wij bieden deze ruimtes aan in combinatie met de beste catering voor jouw bezoekers.

Vitale keuzes in het assortiment

Voor betere concentratie en prestaties

Focus op duurzaamheid

Meer buitenbeentjes, minder vlees, minder CO2!

Ontbijt, lunch, borrel en diner

Eten en drinken voor ieder gewenst moment

Uitgebreide catering

Wij koken op smaak en gaan voor vers en lekker!

Geef jouw evenement meer smaak

Tijdens jouw vergadering, congres, beurs of evenement ben je bij Jaarbeurs verzekerd van een uitstekende foodservice. Onze gepassioneerde (chef)koks staan iedere dag voor je klaar om de lekkerste verse maaltijden voor Jaarbeursbezoekers te bereiden.

Van voedzame ontbijtjes tot heerlijke lunches. En van luxe diners tot bijzondere borrelplanken. Wij helpen je graag bij het maken van de beste culinaire keuzes voor jouw Jaarbeurs evenement. Samen bedenken we een cateringpakket op om je vingers bij af te likken.

Bij ieder soort evenement zorgen we voor een uitgebalanceerd menu met gezonde keuzes. Door bijvoorbeeld gevarieerde, gezonde snacks aan te bieden in ons congres- en vergadercentrum krijgen jouw deelnemers een energieboost voor betere concentratie en prestaties!

Neem contact op met je accountmanager om jouw specifieke wensen voor de catering voor een van onze eventlocaties te bespreken.

Ontdek onze groene restaurants

Wil je naast onze speciale cateringopties genieten van andere culinaire invloeden? Bij Jaarbeurs kun je voorafgaand of na afloop van het evenement ook genieten van een maaltijd in één van onze restaurants.

Voor een lekkere kop koffie, uitgebreid diner of gezellige borrel heten wij je graag welkom bij Speys of Pleyn:

De culinaire wereld van Jaarbeurs

Ben je benieuwd naar onze catering of restaurants? We geven je graag een eerste indruk. Wil je meer weten over de op maat verzorgde catering voor jouw evenement? Neem dan nu contact op met je accountmanager om alle wensen te bespreken.