Tijdens jouw vergadering, congres, beurs of evenement ben je bij Jaarbeurs verzekerd van een uitstekende foodservice. Onze gepassioneerde (chef)koks staan iedere dag voor je klaar om de lekkerste verse maaltijden voor Jaarbeursbezoekers te bereiden.
Van voedzame ontbijtjes tot heerlijke lunches. En van luxe diners tot bijzondere borrelplanken. Wij helpen je graag bij het maken van de beste culinaire keuzes voor jouw Jaarbeurs evenement. Samen bedenken we een cateringpakket op om je vingers bij af te likken.
Bij ieder soort evenement zorgen we voor een uitgebalanceerd menu met gezonde keuzes. Door bijvoorbeeld gevarieerde, gezonde snacks aan te bieden in ons congres- en vergadercentrum krijgen jouw deelnemers een energieboost voor betere concentratie en prestaties!
Neem contact op met je accountmanager om jouw specifieke wensen voor de catering voor een van onze eventlocaties te bespreken.
Bij Jaarbeurs staan we voor mooie evenementenlocaties met goed georganiseerde faciliteiten. Verwacht daarom niks minder dan een unieke en uitgebreide catering, volledig in eigen beheer van Jaarbeurs.
Afhankelijk van jouw gekozen eventlocatie en het dagprogramma hebben we verschillende cateringopties. Denk aan ontbijt, zoetigheden, gezonde snacks, lunch, en een goede borrel. Daarnaast hebben we voor het diner bijvoorbeeld:
- Diner grab & go
- Buffet Meals (internationaal)
- Dinner Buffet (traditioneel warm & koud)
- Streetfood
- Sitting dinner
Heb je als organisator speciale of extra wensen betreft de catering van jouw evenement? Dan regelen we een heerlijk menu dat precies aansluit bij jouw plannen. Een evenement is namelijk nog geslaagder mét heerlijk en passend eten en drinken.
“Op culinair gebied gebeurt er veel. Wij houden dat in de gaten en kijken hoe we dat kunnen vertalen naar een beurs, event, houseparty, seminar of vergadering. Dat maakt het elke keer opnieuw spannend en uitdagend.”
“Het uitgangspunt is altijd de wens van de klant. We hebben een breed en uitgebalanceerd assortiment dat aansluit op verschillende behoeftes, budgetten en seizoenen. Samen met je Horeca Adviseur zorgen we voor de perfecte invulling van die wens en dragen we bij aan een geslaagde dag.”
— Piet van den Bosch, Culinair Adviseur Jaarbeurs
Jaarbeurs gelooft in een wereld waarin we zorgvuldig met elkaar en onze omgeving omgaan. Waarbij de impact op de aarde wordt verminderd door bijvoorbeeld het hergebruik van grondstoffen en opwekken van groene energie.
Groenere en vegetarische catering
Wij verduurzamen onze catering zoveel mogelijk. We serveren bijvoorbeeld voornamelijk vegetarische gerechten bij onze cateringopties. Daarnaast ontwikkelen we nieuwe menu’s samen met topchefs en onze partner Greendish.
Koken op maat
Bij Jaarbeurs houden we niet van verspilling. Daarom maken we onze gerechten zoveel mogelijk vers en on-the-spot klaar. Zo maken we altijd genoeg, maar nooit teveel! Is er toch vers voedsel over? Dan doneren we dit aan de Voedselbank Utrecht of vind het zijn weg via app Too Good To Go.
Lokaal geproduceerde specialiteiten
Voedsel uit de buurt maakt minder vervoerskilometers én is vaak in het seizoen. Vers brood, kaas en groenten komen zoveel mogelijk van Utrechtse leveranciers. Producten die van verder weg komen, zoals koffie en sinaasappels, hebben altijd een duurzaamheidskeurmerk: meer waarde voor mensen en voor het milieu.