Jaarbeurs Live app

Jaarbeurs app

Onze nieuwe Jaarbeurs App is ontwikkeld om bezoekers hun weg te laten vinden op het event en makkelijker in contact te komen met de exposant. Door middel van digitalisering zorgen we voor een duurzamere en toekomstbestendige omgeving. 

 

Besparing op papier

Onze nieuwe Jaarbeurs App (ontwikkeld in samenwerking met Samsung) is een effectief alternatief voor een gedrukte plattegrond: via de app zie je altijd precies waar in de Jaarbeurs je precies bent, en via welke route je het gemakkelijkst op de locatie komt waar je wilt zijn. Exposanten zullen in de toekomst ook via de app informatie met bezoekers kunnen delen: minder papier, méér toegevoegde waarde.

Daar hoort ook bij dat we afstappen van papieren toegangsbewijzen. Doordat toegangsbewijzen beschikbaar zijn in de app, kunnen we deze direct vanaf de telefoon scannen. Hierdoor hoeven tickets niet meer uitgeprint te worden. 

Ticket transparant

Innovatieve app

Onze Jaarbeurs Live App is een geïntegreerd systeem waar exposanten en bezoekers makkelijk met elkaar in contact komen. Tickets, plattegronden, afspraken en een persoonlijk programma. Ook zijn bijvoorbeeld onze horecalocaties te vinden in de app. 

Restaurant