Duurzame beurzen en Events

Wij staan voor een zo duurzaam mogelijke Jaarbeurs. Daarbij hoort ook het steeds groener organiseren van beurzen en evenementen onder ons dak. Wij willen duurzame groei versnellen voor onze klanten, bezoekers én medewerkers. Dit doen we door meer duurzame alternatieven aan te bieden en klanten te motiveren in groenere keuzes.

“Wij willen op weg naar 2030 ook gastheer worden van de belangrijkste evenementen en congressen op het gebied van duurzaamheid.”

Duurzame evenementenlocatie

Wij willen onze duurzaamheidsambities versnellen in de belangrijkste industrieën en sectoren die wij versterken. Daarom zetten we extra in om de zorg, het onderwijs, de bouw en de ICT te helpen een stap te zetten in duurzame organisatie. Geen evenement vindt plaats zonder tijd en ruimte voor duurzame oplossingen.

Op het gebied van congressen en vergaderen faciliteren we onze gasten in het duurzaam bijeenkomen en het bereiken van duurzame resultaten. Startups en scale ups met duurzaamheid hoog in het vaandel, geven we op onze eigen beurzen de ruimte om zich te laten zien. Wij gaan samen voor groen!

Daarom is het mogelijk om duurzaam te vergaderen in Utrecht, maar ook om goed op te letten hoe duurzaam jouw Jaarbeurs evenement geproduceerd wordt. Wil jij een duurzaam evenement of vergadering organiseren? Onze ervaren event managers adviseren je graag.

Exposanten zetten we in het zonnetje met hun duurzaamheidsambities door het uitreiken van Jaarbeurs-duurzaamheid awards

Header

Jaarbeurs app

Onze nieuwe Jaarbeurs App (ontwikkeld in samenwerking met Samsung) is een effectief alternatief voor een gedrukte plattegrond: via de app zie je altijd precies waar in de Jaarbeurs je precies bent, en via welke route je het gemakkelijkst op de locatie komt waar je wilt zijn. Exposanten zullen in de...

Mobiliteit

Een logische keuze voor het stimuleren van reizen met het ov vervoer maakt een groot deel uit van de milieu-impact van een evenement. Wat dat betreft is de keuze voor de Jaarbeurs als locatie meteen een klimaatklapper: door de centrale ligging, vlak naast station Utrecht Centraal, is het openbaar...
Nieuwe jaarbeurs

Nieuwe Jaarbeurs

Het masterplan nieuwe Jaarbeurs biedt een nieuwe toekomst. Voor Jaarbeurs, voor de stad Utrecht én voor de inwoners van Utrecht. Dit masterplan is een startschot. Jaarbeurs heeft de intentie om actief de dialoog op te zoeken met de stad. Het Jaarbeursdistrict wordt een compleet nieuw en...