Veilig op bezoek bij Jaarbeurs

Update coronamaatregelen

Laatste update: 15 maart 2022

We zijn weer helemaal open! Op 15 maart j.l. heeft het kabinet een verdere versoepelingen aangekondigd. Vanaf woensdag 23 maart vervallen de resterende coronamaatregelen. Een coronatoegangsbewijs is dan nergens meer nodig en ook Testen voor Toegang voor grote ongeplaceerde evenementen (meer dan 500 bezoekers) wordt afgeschaft. 

Dit betekent dat wij al onze activiteiten weer kunnen organiseren op de manier zoals we dat deden voor de pandemie. We vragen je nog wel om je aan de basismaatregelen te houden: blijf thuis bij klachten, was regelmatig je handen en hoest in je elleboog. En houd rekening met elkaar, samen zorgen we voor een veilige omgeving.

Wij kijken er naar uit om je weer te mogen ontvangen!
 

Samen zorgen we voor een veilige omgeving

Bij alle activiteiten die plaatsvinden in de Jaarbeurs volgen we de geldende richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld ten aanzien van het coronavirus. Hieronder vind je een overzicht van de basisregels die op dit moment gelden. Of je nu een bijeenkomst of event bij ons bezoekt of organiseert, we vragen iedereen die onze gebouwen betreedt om zich te houden aan onderstaande maatregelen. Alleen samen krijgen we corona onder controle. 

  • Blijf thuis bij klachten.
  • Desinfecteer regelmatig je handen.
  • Daarnaast adviseert het RIVM om thuis uit voorzorg een zelftest te doen wanneer je naar een plek gaat waar veel mensen zijn.
Jaarbeurs Media Plaza Auditoriumgebied congreslocatie Utrecht

Welke maatregelen hebben we genomen?

Wij zorgen ervoor dat we op een zo veilige mogelijke manier evenementen en bijeenkomsten kunnen organiseren en faciliteren. We hebben hiervoor verschillende maatregelen genomen:

  • Desinfectiezuilen staan bij alle entrees en op centrale plekken.
  • Alle contactoppervlakken worden regelmatig gereinigd.
  • In onze gebouwen is heldere communicatie aanwezig over de geldende richtlijnen.
  • Wij zorgen voor voldoende ventilatie in onze ruimtes.
Jaarbeurs MeetUp vergaderen training locatie Utrecht

Kiwa COVID-19 keurmerk

De Jaarbeurs heeft als eerste evenementenlocatie in Nederland het keurmerk COVID-19 preventiemaatregelen van keuringsinstituut Kiwa ontvangen. De afgelopen periode heeft Kiwa de maatregelen getoetst die Jaarbeurs heeft genomen om de eventuele verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Met het keurmerk kan de Jaarbeurs laten zien dat beurzen, congressen en andere bijeenkomsten volgens de hoogste veiligheidsnormen plaatsvinden.

Logo Kiwa Keurmerk