Masterplan Nieuwe Jaarbeurs -
Meer informatie

Waarom klanten kiezen voor het Beatrix Theater

Onze klanten laten ons regelmatig weten dat hun gasten zich extra gewaardeerd voelen in het theater. Het warme welkom in de foyer en het ‘wauw’-gevoel van de grote zaal. Er is moeite gedaan om een bijzondere locatie te kiezen. Hierdoor sta je als opdrachtgever gelijk met 1-0 voor. Daarnaast is de directe ligging naast het Centraal Station een belangrijke reden om te kiezen voor het theater, naast de capaciteit van de zaal en de mogelijkheid tot uitbreiden naar de aangrenzende sessiezalen.

Het KNMP Congres – Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie is de beroeps- en brancheorganisatie voor apothekers en apotheken en behartigt zowel de belangen van haar leden als die van de farmacie. Lees meer
Twee keer per jaar (voor- en najaar) vindt in het Beatrix Theater het KNMP Congres plaats, waar gemiddeld tussen de 1200en 1300 apothekers deelnemen aan een uitgebreid (geaccrediteerd!) programma van plenaire sessies, ontbijtsessies, lunchworkshops en walking diners. KNMP maakt ruimschoots gebruik van alle uitbreidingsmogelijkheden die het Beatrix Theater biedt; zo biedt de aangrenzende Expozaal ruimte aan een informatiemarkt waar bij gelegenheid ook het diner wordt geserveerd.

KNMP kiest voor het Beatrix Theater vanwege de goede indeling van zowel theaterzaal als congreszaal (balkon, loges), vernieuwende catering, de ruime parkeergelegenheid en de ligging aan Utrechts C.S: “Vanaf het station neem je de trap en dan sta je al binnen.”

RIONEDdag – Stichting RIONED

Stichting RIONED stimuleert de zorg voor de riolering en water in de stad in Nederland. Zij is het platform waarin overheden, het bedrijfsleven en onderwijs samenwerken. Eén van haar taken is het informeren van het algemeen publiek over riolering en stedelijk waterbeheer.  Lees meer
Jaarlijks organiseert de Stichting de RIONEDdag een bijeenkomst voor vakmensen die actief zijn in stedelijk waterbeheer: overheden (gemeenten, waterschappen, rijk en provincies), bedrijven (leveranciers, adviesbureaus, inspectiebedrijven en aannemers) en onderwijsinstellingen. Tijdens de dag is er een mix van verdiepende kennisprogramma’s, intensieve kennistafels, de verkiezing van de innovatie van het jaar en ontmoeting met vakgenoten. De afgelopen jaren bezochten steeds ruim 700 mensen de RIONEDdag. 

Stichting RIONED kiest voor een combinatie van een plenaire opening en sluiting (uitreiking van de RIONED Innovatieprijs) in de theaterzaal, een ruim aanbod van parallelsessies (o.a. 34 kennistafels), een gezamenlijke lunch in de Maurits Foyer en een beurs in de aangrenzende Expozaal. De RIONEDdag eindigt altijd met een netwerkborrel. Stichting RIONED kiest voor het Beatrix Theater vanwege de mooie theaterzaal, de grote subsessiezalen en de uitstekende bereikbaarheid vanuit heel Nederland.

Leraren maken het verschil – Dyade Academy

Dyade Academy heeft als missie een (in)directe kwaliteitsbijdrage te leveren aan het Nederlandse onderwijs. Door actuele thema’s te combineren met inspirerende sprekers biedt Dyade Academy een opleidingsaanbod voor onderwijsprofessionals. Lees meer
Dyade Academy helt zo onderwijsprofessionals om zich verder te ontwikkelen en nog beter te worden in hun vak. Het programma van de Academy is geschikt voor zowel management als docenten. Voor deze laatste doelgroep wordt twee keer per jaar het congres ‘Leraren maken het verschil’ georganiseerd. Al sinds de eerste editie in 2015 vindt het congres plaats in het Beatrix Theater en trekt telkens tussen 1000 en 1500 bezoekers. Die komen af op een programma met topsprekers rond een steeds wisselend thema. No-show komt amper voor; leraren doen er alles aan om erbij te zijn. 

Naast het zaalprogramma in het theater is er in de Expozaal een informatiemarkt met onderwijs gerelateerde producten. Hier worden ook lunch, koffie en thee geserveerd. Direct na afloop stuurt Dyade Academy een enquete naar alle deelnemers. Overall wordt de dag steevast gewaardeerd met een ruime acht. Ook over de locatie zijn de leraren zeer lovend. Natuurlijk is bereikbaarheid een veel genoemd element (deelnemers komen letterlijk uit het hele land) maar dé onderscheidende meerwaarde zit ‘m volgens Dyade Academy en haar deelnemers in de entourage en de beleving: “Bied je eenzelfde programma aan in een zaal van een willekeurig congrescentrum dan is de impact kleiner. Bied Het Beatrix Theater is een onderdeel van de filosofie van Dyade Academy, waarbij de verwachtingen het de verwachtingen van deelnemers continu wil overtreffen.”

Computable Awards – Computable

Computable reikt in 2018 voor de dertiende keer op rij de Computable Awards, dé ICT prijzen van Nederland, uit. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Via de website kunnen de lezers van Computable tot de sluitingsdatum kandidaten voorgedragen voor een award. Lees meer
Het kan daarbij gaan om projecten die succesvol, innovatief, verantwoord en/of omvangrijk zijn, maar ook mogen opvallende prestaties van of door leveranciers en directeuren worden aangemeld. Een onafhankelijke jury beoordeelt elke voordracht met een cijfer. De tien hoogste gemiddelden in de ict-projectcategorieën mogen hun voordracht voor een deeljury komen presenteren. Deze deeljury besluit welke vijf categorieën per project genomineerd worden. Nadat alle genomineerden bekend zijn mogen ook de lezers van Computable stemmen. De stem van de markt bepaalt uiteindelijk voor 50 procent wie er wint. De andere helft wordt bepaald door de hoofdjury en deeljury. 

Het event bestaat uit een netwerkdiner voor ongeveer 800 gasten en aansluitend een awarduitreiking voor 1000 gasten. Het netwerkdiner vindt plaats in de Expozaal. Aansluitend op de awarduitreiking (met divers entertainment) in de theaterzaal kunnen bezoekers genieten van de afsluitende borrel in de Maurits Foyer. Het Beatrix Theater leent zich volgens de organisatie uitstekend voor dit evenement vanwege de diverse ruimtes die kunnen worden gecombineerd.

Wij hebben een ruimte voor iedere gelegenheid

Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.