Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
030 295 58 81
Beatrix Theater
Spotlight en een tikkie glitter en glamour
Gratis VIP-rondleiding!
Beatrix Theater prikkelt en verplettert. Boek gratis en vrijblijvend een exclusieve VIP-rondleiding door het meest toonaangevende theater van Nederland.
Beatrix Theater
Het Beatrix Theater is het toonaangevende theater voor grote en zelfs meerdaagse congressen, waarbij spotlight en een tikkie glitter en glamour centraal staan. Het theater is geschikt voor 1.533 personen en heeft prachtige foyers.
Voor iedere gelegenheid de perfecte zaal
Beatrix Theater: uniek en onderscheidend
1
Geschikt voor grote gezelschappen
2
Theater met 1.533 zitplaatsen
3
Centrale ligging op 2 min. loopafstand van CS Utrecht
4
Uitstekende bereikbaarheid met auto en ruime parkeergelegenheid
5
Luxe uitstraling
6
Crème de la crème, op maat gesneden catering
7
WIFI
8
Ideaal in combinatie met Expozaal en Jaarbeurs MeetUp (26 zalen)
Filosofie
Het Beatrix Theater staat voor een stijlvolle ontvangst in een bijzondere ambiance met zacht, rood tapijt, prachtige kroonluchters en mooie kunstwerken.
In de rode pluche stoelen, met het grote gordijn nog gesloten en het licht gedimd, wordt u meteen meegevoerd naar een andere wereld. Aan heerlijk eten en drinken is uiteraard ook gedacht. U kunt zelfs geheel in stijl van de spelende musical dineren in het Queen's Restaurant.
Wat de klant zegt is waar
‘Al jarenlang organiseert ParkinsonNet haar jaarlijkse congres in het Beatrix Theater in Utrecht. Een toplocatie waar meer dan 1.400 vakgenoten uit allerlei disciplines elkaar blindelings weten te vinden in de sessiezalen en in het theater. Ons 10-jarig bestaan was wel heel speciaal vanwege het bezoek van Koning Willem-Alexander. Juist dan merk je dat Jaarbeurs in alle opzichten zeer professioneel is en volop meedenkt.’
Froukje Scheeren, Coördinator scholingen ParkinsonNet
Gratis VIP-rondleiding!
Beatrix Theater prikkelt en verplettert. Boek gratis en vrijblijvend een exclusieve VIP-rondleiding door het meest toonaangevende theater van Nederland.
Volg Jaarbeurs