WoTS vindt plaats van 27 t/m 30 september in de Jaarbeurs. Toegang is gratis.

World of Technology & Science

Wees er bij van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september tijdens de World of Technology & Science 2022 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Locatie
Beurs- en congresgebouw
Datum
-

Wees er bij van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september tijdens de World of Technology & Science 2022 in de Jaarbeurs te Utrecht. Dé vakbeurs voor technologie en wetenschap in de Benelux biedt de bezoeker niet alleen zicht op de laatste innovaties, maar ook interessante lezingen en tal van activiteiten op de beursvloer. De registratie voor een beursbezoek is geheel gratis!

WoTS 2022 telt vijf verschillende werelden; World of Laboratory, World of Automation, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Elke wereld heeft haar eigen exposanten. Zij tonen hun expertise en kennis binnen hun vakgebied. Elke wereld biedt een eigen conferentieprogramma aan met lezingen over actualiteiten die spelen in de markt. En vanuit elke wereld kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende interactieve beursprojecten.

Tijdens de WoTS 2022 komen ook overkoepelende thema’s aan bod, zoals de stand van zaken in het technisch onderwijs, de toekomst van kernenergie, de stand van zaken in de robotica en wetenschappelijke ontwikkelingen rondom covid-19.

Aarzel niet en registreer u nu voor een gratis beursbezoek aan de World of Technology & Science 2002 op www.fhi.nl/wots/