Stap binnen in een wereld vol wonderen op de VerzamelJaarbeurs

VerzamelJaarbeurs Najaar 2024

Vintage is hip en verzamelen is tijdloos. Bezoek de Jaarbeurshallen in Utrecht in november voor een schitterende verzameling van vintage producten en het grootste aanbod aan unieke verzamelobjecten.

Locatie
Beurs- en congresgebouw
Datum
-

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van de VerzamelJaarbeurs, waar elke stap je dichter bij een schat aan vintage meubels en accessoires brengt. Ontdek de rijke geschiedenis van elk zorgvuldig bewaard stuk, van elegante art deco meubelen tot retro verlichting die elk interieur doet sprankelen. Met een bezoek aan de VerzamelJaarbeurs stap je in een tijdmachine van smaak en verbeelding. De zoektocht naar het perfecte vintage meubelstuk of accessoire, en zelfs een aanvulling op jouw verzameling klassiek speelgoed, is net zo opwindend als de vondst zelf. Bereid je voor op een avontuur waar de charme van het verleden en de passie voor verzamelen hand in hand gaan!

Thema's en segmenten: Vintage, Curiosa & Antiek, Design, Vinyl & CD, Aardewerk & Glas, Speelgoed, Film & Sci-Fi, Archelogie, Fifties, Platte Zaken, Postzegels & Munten, Eten & Drinken.