Vakbeurs Openbare Ruimte 2023 Jaarbeurs

Vakbeurs Openbare Ruimte

Locatie
Beurs- en congresgebouw
Datum
-

Ontdek de toekomst van de openbare ruimte op de Vakbeurs Openbare Ruimte, hét toonaangevende evenement voor professionals in september in de Jaarbeurs. Deze dynamische beurs biedt een unieke gelegenheid om te netwerken, kennis te delen en de nieuwste trends en ontwikkelingen te ontdekken. Van innovatieve stadsplanning tot duurzame mobiliteit en groene oplossingen, de Vakbeurs Openbare Ruimte brengt experts en exposanten samen die de openbare ruimte van morgen vormgeven. Verwacht inspirerende presentaties, interactieve workshops en een uitgebreide expositie met cutting-edge producten en diensten.

Of je nu werkzaam bent in stedenbouw, landschapsarchitectuur, infrastructuur of milieubeheer, deze beurs biedt waardevolle inzichten om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen. Kom en ontmoet toonaangevende professionals, wissel kennis uit en ontdek innovatieve oplossingen die de openbare ruimte duurzamer, leefbaarder en toekomstbestendig maken. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de revolutie in de openbare ruimte.

Registreer nu voor de Vakbeurs Openbare Ruimte en laat je inspireren door de nieuwste trends, innovaties en baanbrekende ideeën die de steden van morgen vormgeven. Graag tot in september!!

 

Boek je hotel