HERO Oranjestrijders

Oranje Strijders - WK VIEWING LIVE SHOW

Samen met jullie moedigen we onze Oranje Strijders aan vanuit de de Jaarbeurs in Utrecht. We worden bijgestaan door een heerlijke selectie aan Nederlandse topartiesten!

Locatie
Beurs- en congresgebouw
Datum
-

KOM ONZE ORANJE STRIJDERS AANMOEDIGEN IN DE JAARBEURS TIJDENS HET WK IN QATAR!

De Jaarbeurs in Utrecht wordt deze winter omgetoverd tot dé plek waar voetbalfans het Nederlands Elftal kunnen komen supporten. Oranje Strijders biedt een complete WK viewing ervaring aan. Elke wedstrijd is er plek voor 15.000 fans om met z’n allen ‘Ons Oranje’ aan te moedigen. Zien we jou daar?

Voor, tijdens en na de wedstrijd maken artiesten als Tino Martin, Frans Duijts, Wolter Kroes, Joël Borelli, Yves Berendse en vele anderen er een waar Nederlands spektakel van. Winst of geen winst, bij ons is het gegarandeerd feest. Entertainment alom! Oranje Strijders is dé plek waar het je dit WK aan niets zal ontbreken. Een mega scherm, koud bier, een lekkere hap en de opstelling van het muziekprogramma staat gelijk aan op en top gezelligheid. Kortom de perfecte manier om met het Oranjelegioen ‘Ons Oranje’ aan te moedigen tijdens het wereldkampioenschap in Qatar.

SPEELSCHEMA
Maandag 21 november | Senegal - Nederland
Vrijdag 25 november | Nederland - Ecuador
Dinsdag 29 november | Nederland - Qatar

Scoor je tickets voor Oranje Strijders via www.oranjestrijders.nl.