Hoe krijg je zorginnovaties gefinancieerd?

Hoe krijg je zorginnovaties gefinancieerd?

Voor antwoord op deze vraag en lessen van succesvolle starters kom je op 14 juni naar Jaarbeurs.

Locatie
Supernova
Datum
-

Als zorgprofessional, bestuurder en ondernemer is het de vraag bij veel nieuwe innovaties. Hoe financieren we deze oplossing? Wordt dit product vergoed door de zorgverzekeraar? Is het product interessant voor onze patiënten? Uit welke budget kunnen wij dit product betalen? Hoe ga je om met de diverse mogelijkheden die er beschikbaar zijn vanuit innovatie budgetten?

Wil je een innovatie in de zorg implementeren? Waar begin je als zorgprofessionals? Welke keuze kun je maken? Welke nieuw innovaties komen er op je af de komende jaren? Hoe financier je precies innovaties? Welke mogelijkheden zijn er? Aan welke aspecten moet je denken?

Voor antwoord op deze vragen en lessen van succesvolle starters kom je op 14 juni naar Jaarbeurs. Bezoek eerst de beurzen en congressen van de Dutch Health Week.

En kom van 13.30 tot 16.00 uur naar het symposium ‘Hoe krijg je zorginnovatie gefinancierd?‘. Zorgverzekeraars Nederland schets er de wereld van digitale zorgvergoedingen. En je hoort de verhalen achter succesvolle innovaties. Ondernemers met hun eigen vraagstuk aan het woord.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Dutch Health Leaders Foundation in samenwerking met Healthy.Capital en de Dutch Health Hub. De doelgroep: zorgondernemers, bestuurders, zorgprofessionals, innovatie- en beleidsmedewerkers.

De toegangsprijs voor dit event is 99 euro