Geboortezorg Vakdag 2024

Geboortezorg Vakdag

Locatie
Supernova
Datum
-

Nataal Geboortezorg VAKDAG | 2024
Leerzame en leuke dag voor kraamverzorgenden en verloskundigen op 19 april in Jaarbeurs Utrecht

Inspireren en verrijken

De Geboortezorg Vakdag is niet meer in de RAI, maar in de Jaarbeurs. Na vijf jaar verruilen we Amsterdam voor Utrecht. Een nieuwe, inspirerende plek waar de Vakdag tot bloei kan komen.

De geboortezorgsector is continu in ontwikkeling. Ooit hadden gezinnen met een baby recht op tachtig uur kraamzorg, nu is hier en daar 24 uur de standaard. Of dat wenselijk is, is een tweede, maar het feit dat zelfs de zorg voor pasgeboren baby’s en pas bevallen ouders af en toe via een beeldscherm gaat, vraagt om andere kennis en vaardigheden. Kennisoverdracht is een van de pijlers waarop de Geboortezorg Vakdag gebouwd is.

De gedachte achter het evenement is ook dat er waardevolle ontmoetingen plaatsvinden tussen mensen uit de verschillende onderdelen van de geboortezorg. Ontmoetingen die inspireren en verrijken, net zoals een nieuwe omgeving dat doet. Zoals met vertegenwoordigers van de bedrijven die producten aanbieden voor de geboortezorgprofessional. Of aan de bingotafel, want sommige succesformules moet je gewoon behouden. Dit jaar met niemand minder dan Jim Bakkum als host.

Wat ook niet is veranderd, is het veelzijdige programma dat we aanbieden. Een fijne balans tussen inspanning en ontspanning. We kijken ernaar uit om jou en je collega’s te verwelkomen op ons nieuwe ‘stekkie’.

Hopelijk zien je we je op 19 april in Jaarbeurs Utrecht!