World of cars

DAY1 World of Cars

De grootste autoshow van Nederland op +70.000 m2, waar het draait om auto’s, maar ook lifestyle, sport, gaming, muziek.

Locatie
Jaarbeurs Event & Exhibition Centre
Datum
-

Het Youtube mannen- en lifestyle kanaal DAY1 en eventorganisator 402 Automotive organiseren een splinternieuw auto- en lifestyle event, in het weekend van 8,9 en 10 juli in Jaarbeurs Utrecht. 

DAY1 Lifestyle en 402 verbinden met hun beider expertise en netwerk de online en offline werelden met elkaar tijdens een innovatieve en interactieve show, die in Nederland nog nooit is vertoond.

DAY1 World of Cars wordt de grootste autoshow van Nederland op +70.000 m2, waar het draait om auto’s, maar ook lifestyle, sport, gaming, muziek en waar je oog in oog komt te staan met jouw favoriete droomauto’s, influencers, bekende coureurs, artiesten en nog veel meer.

Je komt ogen en oren te kort bij de Walk of Fame waar de mooiste supercars of de dikste autocreaties af en aan rijden "on stage”.

Of waar je kunt kijken naar shows en presentaties van tal van bekende youtubers, vloggers of sporters. Of je staat versteld van de dikke acties in de Race & Rally Arena, waar bandenrook, oliegeur en piepende banden je de dag van je leven bezorgen!