Congres Toekomstagenda: zorg voor mensen met een beperking

Landelijk congres over toekomstbestendige zorg

Locatie
Beatrix Theater
Datum
-

Landelijk congres over toekomstbestendige zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking in het Beatrixtheater in Utrecht. Het congres wordt georganiseerd door met Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deelname is gratis.

Dagvoorzitter Joost Hoebink neemt je deze dag mee langs de ingezette acties en mijlpalen om de gehandicaptenzorg toekomstbestendig te maken. We hebben deze dag keuze uit ruim 30 inspirerende workshops voor cliënten, naasten, professionals, beleidsmedewerkers, management in de zorgsector en het maatschappelijk domein. De key-note prekers hebben stuk voor stuk een boeiend verhaal te vertellen: Niek van den Adel over veerkracht, Jonathan Maas over zijn broer Manuel en Alice Schippers over Inclusief besturen. Ook Conny Helder, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is aanwezig.

Je hebt ieders talent nodig om een gemeenschap te bouwen. Met het congres Toekomstagenda zorg voor mensen met een beperking zetten we in op talent. Door elkaars talent te (h)erkennen en krachten te bundelen, maken we de weg vrij voor vernieuwing. Zo werken we gezamenlijk aan een samenleving waarin iedereen naar wens en vermogen meedoet.

De registratie en inschrijven voor de workshops kan vanaf 1 maart. Voorinschrijving is geopend.