Tijdens deze editie is er een uiteenlopend aanbod van de meest vooraanstaande leveranciers, een uitgebreide educatieprogramma, inspirerende terrassen en de nieuwste trends op beauty gebied.

Beauty Trade Special

Jij hebt een passie voor je werk. En natuurlijk wil je bijblijven op je vakgebied! Tijdens dé vakbeurs van het jaar – Beauty Trade Special – ben je in één dag weer helemaal op de hoogte en tot in je tenen toe geïnspireerd. Laat je verrassen en inspireren. Spot de nieuwste trends en leg nieuwe, boeiende contacten waarmee jij de toekomst tegemoet gaat. Beauty Trade Special is hét beautyevent dat je niet mag missen, dus zet alvast 25, 26 en 27 maart 2023 rood omcirkeld in jouw agenda!

Wij verheugen ons op je komst!

Locatie
Beurs- en congresgebouw
Datum
-

De exclusieve high-end vakbeurs voor beauty professionals zal gehouden worden op 25, 26 en 27 maart 2023 in Jaarbeurs Utrecht! Op zoek naar persoonlijk en waardevol contact met enthousiaste leveranciers op een event met kwaliteit, uitstraling en allure? De beauty vakbeurs is aankomend voorjaar dé plek waar professionals in de beauty branche elkaar ontmoeten en hun inkopen doen voor een succesvol seizoen.