Masterplan Nieuwe Jaarbeurs -
Meer informatie

International Convention

Internationaal ‘Liefde faalt nooit!’-congres van Jehovah’s Getuigen
 
Jehovah’s Getuigen in Nederland houden van vrijdag 2 tot en met zondag 4 augustus 2019 in de Jaarbeurs Utrecht een internationaal congres. Het thema is Liefde faalt nooit!

Internationale gasten
Wereldwijd organiseren Jehovah’s Getuigen enkele honderden congressen. Daarvan zijn er dit jaar 24 internationaal, met bezoekers uit verschillende landen. Het gaat om congressen in steden als Athene, Parijs, Buenos Aires, Miami, São Paulo, Johannesburg, Seoul, Melbourne en dus ook Utrecht. In de Jaarbeurs zullen de Getuigen in Nederland enkele duizenden gasten uit onder meer Australië, Brazilië, Indonesië, de VS en Zuid-Afrika verwelkomen. Dat zal het thema Liefde faalt nooit! extra kleur geven!

Over het programma
Het congresprogramma bestaat uit lezingen, korte video’s, een hoorspel en een film. De nadruk ligt op de praktische waarde van de Bijbel. Hoe kun je je liefde vergroten ondanks een moeilijke jeugd, chronische ziekte of armoede? Welke principes helpen mannen, vrouwen en kinderen in het gezin om liefde voor elkaar te tonen? Hoe ‘gedraagt’ liefde zich? Enzovoort.
Een van de hoogtepunten is de openbare lezing Waar vind je echte liefde in een wereld vol haat?, op zondag van 11:20 tot 11:50 uur. De spreker zal uitleggen hoe het tonen van liefde miljoenen mensen over de hele wereld helpt vooroordeel en haat te overwinnen.

Praktische informatie
Het congres begint elke ochtend om 9:20 uur met een muziekvideo. Op vrijdag en zaterdag is het programma om 16:55 uur afgelopen, op zondag om ongeveer 15:35 uur. Het congres wordt in verschillende talen gehouden: Nederlands, Nederlandse Gebarentaal, Engels, Papiaments, Portugees en Spaans. Er zal ook een verkort programma worden aangeboden in het Arabisch, Pools en Twi.

De toegang tot het congres is gratis en er worden geen collectes gehouden. In verband met de verwachte opkomst heeft het de voorkeur om met het openbaar vervoer naar de Jaarbeurs te reizen.
Event delen: