Vakantiebeurs 2019

Blaas het stof van je koffer en loop je wandelschoenen alvast in, want de wereld ligt weer aan je voeten tussen 10 en 13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht! Ben jij al klaar voor een lekkere dosis vakantievoorpret? 

Kom nieuwe landen en culturen ontdekken, verwonder je bij interessante presentaties en workshops en droom alvast weg bij jouw volgende vakantiebestemming. Laat je grensverleggend inspireren en informeren over allerlei bestemmingen! Volg workshops, dans mee en proef hapjes van de hele wereld. Op de Vakantiebeurs vind je het breedste aanbod van elk type vakantie. En dat allemaal in één dag en onder één dak.
 
Nieuw op de Vakantiebeurs
In 2019 word je weer verrast met een aantal nieuwe bestemmingen en activiteiten. We lichten alvast een tipje van de sluier op:
  • Het emiraat Ras al Khaimah, Libanon en Georgië zijn o.a. voor het eerst aanwezig
  • Kijk vanuit het Vakantiebeurs reuzenrad uit over heel Zuid-Europa
  • Leer zeilen, abseilen, duiken of kitesurfen op het event
  • Ontmoet in Urban sferen de (lokale) experts van NewYork.nl en de Time to Momo reisgidsen
  • Vertrouwde reisorganisaties als TUI, Kras, Fox, Corendon, Djoser, Koning Aap, ANWB en vele anderen zijn weer van de partij
  • Nieuwe specialistische routes, zoals de fiets- en wandelroute en wijn route 
 
Ontdekken. Beleven. Doen.
Boek bovendien de beste aanbiedingen en vakantiedeals. Ontdek nieuwe bestemmingen en spreek met lokale experts om de leukste restaurantjes, hot spots en accommodaties, zonder een wirwar aan internetpagina’s door te hoeven scrollen, gewoon één-op-één, in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom lekker in de vakantiesfeer met culinaire verrassingen, live muziek en entertainment. En ervaar zelf hoe de Vakantiebeurs al je zintuigen prikkelt.
 
Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs zie je letterlijk de hele wereld aan je voorbij trekken. Van Frankrijk, Italië en Portugal, loop je zo door naar Amerika, Afrika, China en Australië. Of je nu van actieve vakanties houdt, verre bestemmingen, cruises, ontspannen reizen, familievakanties of stedentrips; er is voor iedereen wat wils.

Kijk voor meer informatie op www.vakantiebeurs.nl.
Event delen: