Masterplan Nieuwe Jaarbeurs -
Meer informatie

Hengelsport- en Botenbeurs

Grootste Hengelsport- en Botenbeurs van Europa! Een mekka voor Roofvissers, Karpervissers, Zeevissers, Witvissers en Vliegvissers met een aanbod van ruim 180 nationale en internationale standhouders op meer dan 20.000 m² beursoppervlak.

Tickets
Bestel uw tickets online met korting en maak kans op een prachtige naar Zweden voor vier personen t.w.v. € 2500,-. Daarnaast maakt u ook nog eens kans op een echte Yamaha elektrische buitenboordmotor.

Jeugdige bezoekers t/m 13 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene. De eerste 350 kinderen krijgen een gratis hengel!

Carpsquare
Het Karperplein zal veel karpervissers naar Utrecht trekken. Een plein van de Utrechtse beurs zal namelijk worden ingericht met karpergerelateerde stands, waar groothandels, winkeliers, leveranciers van karpervoerproducten en voerbootspecialisten staan.

Predatorsquare
Nergens in de Benelux is zo’n groot verzamelpunt voor roofvissers als op de Hengelsport- en Botenbeurs. Beginner of expert, hier moet je zijn voor het nieuwste kunstaas, speciale beursaanbiedingen en niet in het minst voor de regelrechte experts.

Boten en accessoires
Ook is er op de beurs weer een groot gedeelte dat het predicaat ‘Botenbeurs’ verdient. De aanschaf van een visboot staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menig sportvisser en de Utrechtse beurs in dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten. Standhouders laten hun mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders zien, terwijl geïnteresseerden alles mooi kunnen vergelijken, prijzen kunnen aanvragen, inruil kunnen bespreken of afspraken maken over proefvaarten of bezoek aan de showrooms.
Event delen: