Overheid 360⁰ 2018

Op 10 oktober 2018 is het congres Overheid 360° terug! Hét jaarlijkse congres over informatiemanagement binnen de overheid. Deze editie staat in het teken van Digitale transformatie. Hebben je collega’s en jij grote ambities om dit najaar nog de maatschappelijke opgaven in de samenleving aan te gaan door ICT strategisch in te zetten? Kom dan naar Overheid 360⁰. Het perfecte moment om je te laten inspireren. Meld je nu kosteloos aan.
 
Thema 2018: Digitale transformatie
Verandering in de samenleving ging nog nooit zo snel als nu. Als overheid wil je snel en flexibel kunnen inspelen op brandende kwesties als autowegen die verstoppen, klimaatverandering en gecompliceerde zorg. Deze tijd vraagt om een digitale transformatie: een andere manier van denken en doen, ondersteund door ICT. Kom voor een inspirerende dag hierover naar het congres Overheid 360°.
 
Tijdens het congres kunt u verwachten:
  • Een sterk inhoudelijk programma over het thema digitale transformatie met sprekers van onder andere Gemeente Alkmaar, Gemeente Almere, VNG Realisatie en Werkzaak Rivierenland;
  • Een netwerkzone waar circa 25 toonaangevende marktpartijen slimme, innovatieve oplossingen bieden;
  • Inspiratie: je collega’s en jij gaan naar huis met een heldere toekomstvisie op informatiemanagement.    

Voor wie is Overheid 360° interessant?
Het congres is interessant voor medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties. Overheid 360° is bedoeld voor de gehele organisatie. Zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren.
Event delen: