Masterplan Nieuwe Jaarbeurs -
Meer informatie

Negometrix Gebruikersdag 2018

De Negometrix Gebruikersdag is een jaarlijks terugkerend evenement voor gebruikers van de inkoop- en contractmanagement oplossingen van Negometrix en Commerce-hub.

Er zijn 16 workshops waarin zowel de software (Negometrix en Commerce-hub) als inhoudelijke thema's behandeld worden. Denk aan: tips & tricks van de servicedesk, de impact van de AVG voor u als inkoopprofessional en de waarde van blockchain in het inkoop- en contractmanagement landschap.

Arjan van Weele is in zijn afscheidsjaar als Inkoopprofessor aan de TU Eindhoven ook aanwezig. Zijn keynote afsluiting 'Inkoopmanagement in het digitale tijdperk: implicaties voor inkoopleiderschap en competentiemanagement' is al reden genoeg om aanwezig te zijn.

Iedere bezoeker ontvangt dit jaar een exemplaar van zijn boek 'Inkoop in Strategisch Perspectief'. Een must read voor iedereen die inkoop professioneel in zijn of haar organisatie wil verankeren!

Negometrix Awards 2018
Dit jaar kijken we naast de ‘Tender van het Jaar’, ook naar inkoopafdelingen en contractmanagement. In totaal drie awards als inspiratie om zo veel mogelijk uit digitaal inkopen en contractmanagement te halen. U kunt uzelf en uw organisatie nomineren tot en met 1 april 2018 via de website.

Dus gun uzelf een dag vol inspiratie en kennisdeling op het gebied van inkoop- en contractmanagement. Bezoek onze website en meld u direct aan!
 
Event delen: