Congres Diagnose Voeding & Gezondheid

Voeding draagt bij aan een vitaal en gezond leven. Voeding verdient dan ook een prominente rol bij het stimuleren van gezondheid en preventie van chronische aandoeningen.

Op 22 mei 2018 organiseert Diagnose Voeding & Gezondheid het congres ‘Samen innoveren voor een vitaler Nederland’. Laat je op deze dag, onder leiding van dagvoorzitter Aldith Hunkar, inspireren door visionaire bestuurders, trendsettende beleidsmakers en toonaangevende wetenschappers, waaronder Prinses Laurentien (Oprichter Missing Chapter Foundation), Paul Blokhuis (Staatssecretaris Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport), Wiebe Draijer (Voorzitter Groepsdirectie Rabobank Nederland), Victor Everhardt (Wethouder Gemeente Utrecht), Roelof Konterman (Vicevoorzitter Raad van Bestuur Achmea) en Hein Schumacher (CEO Royal FrieslandCampina).

In twee tafelgesprekken voeren we met bovengenoemde personen de dialoog over de noodzaak tot preventie (rol van voeding bij leefstijlinterventies) en de noodzaak tot innovaties (rol van het bedrijfsleven). Daarnaast verzorgen in twee rondes van interactieve break-outs diverse innovatieve organisaties een workshop, waaronder: Diverziohet Prinses Máxima Centrum voor KinderoncologieKipsterResto van HarteChef WatsonEkomenuFoodFirst NetworkKeer Diabetes2 om en Arts en Voeding.

Voor wie organiseren we dit congres?
Onder andere bestuurders, zorg- en foodprofessionals, ondernemers, beleidsmakers, consumentenorganisaties en investeerders in voeding en gezondheid zijn van harte uitgenodigd op dit congres. Kosten voor deelname aan het congres Diagnose Voeding & Gezondheid - 'Samen innoveren voor een vitaler Nederland' bedragen € 195,- per persoon exclusief btw.
Event delen: