Masterplan Nieuwe Jaarbeurs -
Meer informatie

Musicfair 2017

Ben jij een muzikant, producer, dj, engineer of music creative? Zoek jij naar nieuwe inspiratie bronnen? Wil jij leren van je muzikale helden? In contact komen met platenmaatschappijen en industry professionals?

Dancefair en Musicfair is de muziek conferentie voor music makers. Of je nu een traditionele muzikant bent, een producer of dj, het programma dat meer dan 180 onderdelen telt, zal iedere type music maker inspireren. Ook telt het het event 6000 vierkante meter aan beursvloer vol muziek instrumenten, software en zakelijke muziek dienstverleners.

Ontmoet producers en muzikanten en vorm collabs
Eén van de belangrijkste speerpunten van de organisatie is het realiseren van netwerk momenten tussen de bezoekers. Hiervoor worden meerdere timeslots gereserveerd in het programma. Gelijkgestemden, maar ook muzikanten uit verschillende stromingen kunnen hier op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen om muzikale collabs te vormen. Verwacht dus een unieke en inspirerende smeltkroes van music makers uit alle muziek genres. Of je nu een instrument bespeelt, zingt of alles achter je computer creërt, de Jaarbeurs Utrecht staat met Dancefair & Musicfair op 4 en 5 maart 2017 weer in het teken van de liefde voor het maken van muziek!
Event delen: