Masterplan Nieuwe Jaarbeurs -
Meer informatie

Webwinkel Vakdagen 2017

Voor de elfde keer vindt in 2017 het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres. Na 10 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 10.789, volgt in 2017 een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, relevante thema's en vele exposanten.  

Op de beursvloer vind je exposanten terug die oplossingen bieden binnen verschillende thema’s op het gebied van e-commerce. Naast leveranciers op de beursvloer is er ook weer een inhoudelijk lezingenprogramma, waar actuele cases en praktische tips worden gegeven. Op deze manier kun je je laten inspireren door verhalen van topsprekers uit binnen- en buitenland en tegelijkertijd kun je je laten adviseren door een van de 250 e-commerce leveranciers die zich op de beursvloer presenteren. Meer informatie vind je op www.webwinkelvakdagen.nl.

LET OP: GEWIJZIGDE BEREIKBAARHEID PER AUTO
Tijdens De Webwinkel Vakdagen 2017 werkt Gemeente Utrecht aan de weg. Lees hier wat dit voor u betekent als u met de auto naar Jaarbeurs komt.
Bereikbaarheid per auto
Event delen: