Masterplan Nieuwe Jaarbeurs -
Meer informatie

LEGO® World 2016

In 2016 is de Jaarbeurs opnieuw het decor voor LEGO® World. Er rijden 22 afgeladen vrachtwagens met LEGO stenen, modellen en materialen naar Utrecht, waar we klaar zijn om de deuren te openen op dinsdag 18 oktober 2016.

LEGO World 2016 zal open zijn van dinsdag 18 - maandag 24 oktober. Alle 7 dagen zijn we open van 10-17 uur.

LEGO World heeft al het beste op één plek verzameld. Er zullen oneindige mogelijkheden zijn om te bouwen, creëren, leren en spelen met ontelbare stenen en inspiratie uit het LEGO universum. Dit is ook de plek om alle LEGO mogelijkheden te ontdekken die uw kind niet elke dag te zien krijgt. En uw kind kan zich laten inspireren door meer dan 300 gebouwde LEGO modellen!

Kom naar LEGO World voor een onvergetelijke dag met veel bouwplezier tijdens de herfstvakantie - tot ziens in de Jaarbeurs!

Parkeerinformatie
Vanwege de drukte die wij verwachten bij het parkeren tijdens dit event, adviseren wij u om uw auto te parkeren in ​P+R Westraven aan de A12 (navigatieadres: Griffioenlaan). Hier parkeert u voor €5 per dag en kunt u met de tram gratis verder reizen naar de Jaarbeurs (ca. 9 minuten, max 5 personen per parkeerticket).

Trein
Jaarbeurs ligt naast het Centraal Station Utrecht en is dus uitstekend te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’. U loopt in vijf minuten naar het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs.

LET OP!
Tijdens LEGO® World 2016 zijn er verschillende wijzigingen in de dienstregeling. Bekijk de gevolgen voor uw reis op www.ns.nl/reisinformatie.
 
Event delen: