Nieuws

 

 

kcj

Bijna 35.000 bezoekers op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

PERSBERICHT

 

Bijna 35.000 bezoekers op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Veel enthousiasme op eerste kampeerbeurs na de pandemie

Dutch Health Hub Academy

Dutch Health Hub Academy verzorgt ruim dertig sessies op Zorg & ICT

PERSBERICHT

 

Programma Zorg & ICT bekend

Dutch Health Hub Academy verzorgt ruim dertig sessies op Zorg & ICT

 

Heiko M/ Stutzinger

Heiko Stutzinger nieuwe Chief Operating Officer (COO) Koninklijke Jaarbeurs

Heiko Stutzinger start per 1 december als Chief Operating Officer (COO) van de Koninklijke Jaarbeurs. Samen met Franka Morssink (CFO) en Albert Arp (CEO) vormt hij de directie vanaf die datum.

DUTCH HEALTH HUB

KPN kiest voor duurzaam partnership met Dutch Health Hub van de Jaarbeurs

KPN Health, digitale partner van de zorgsector, kiest voor een duurzaam marketingpartnership met de Dutch Health Hub, het recent opgerichte kennis- en innovatieplatform dat een motor wil zijn voor toekomstbestendige zorg.

ZORG&ICT

Grootste evenement voor digitalisering van de zorg live in Utrecht

Zorg & ICT, het grootste live evenement over digitalisering van de zorg, vindt van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Zeker nu is de behoefte groot om de zorg persoonlijker, goedkoper, slimmer, duurzamer en sneller te maken.

BikeMotion

Bike Motion verplaatst naar 21 tot en met 23 oktober 2022

Bike Motion, het grootste en geheel vernieuwde live evenement voor liefhebbers van sportief fietsen in de Benelux, wordt verplaatst naar 21 tot en met 23 oktober 2022.

NOT

NOT 2021 van 30 november tot en met 4 december in de Jaarbeurs én online

Het grootste event voor onderwijzend Nederland, de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT), is dit jaar zowel live als online te bezoeken.

ICT&Logistiek

ICT & Logistiek op 10 en 11 november in de Jaarbeurs

Vakbeurs ICT & Logistiek vindt op 10 en 11 november 2021 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De andere vakbeurs voor de logistiek, Logistica, zou ook in november plaatsvinden in de Jaarbeurs, maar keert in een vernieuwde editie terug in november 2022.

Dutch Health Hub logo

De Dutch Health Hub en Jaarbeurs hebben de Green Deal Duurzame Zorg ondertekend

“Duurzaamheid staat bij ons hoog op de agenda”, zegt Marloes van den Berg, Chief Sustainability Officer van Jaarbeurs. “We geloven in een wereld waar we zorgvuldig omgaan met elkaar en onze omgeving. Juist tijdens de coronacrisis heeft de Jaarbeurs extra ingezet op duurzaamheid.
Win de Jaarbeurs voor 1 dag!

Genomineerden voor Win de Jaarbeurs voor 1 dag bekend!

Meer dan honderd inzendingen kregen RTV Utrecht en de Jaarbeurs de afgelopen periode binnen op de actie Win de Jaarbeurs voor 1 dag. Deze week heeft de jury zich over de inzendingen gebogen en zijn uiteindelijk drie genomineerden uitgekozen.
Posters

HKU en de Jaarbeurs maken winnaars posterwedstrijd bekend

HKU studenten Peter Roeleveld en Noah van de Wetering hebben de Koninklijke Jaarbeurs Posterwedstrijd 2021 gewonnen. Sinds 1917 heeft de Jaarbeurs een traditie van affiches, gemaakt door Nederlandse ontwerpers.