Parkeren

Jaarbeurs beschikt over ruim 6.000 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur) voor de eerste 3 parkeeruren. Vanaf het 4e parkeeruur geldt het dagtarief van €16,50. Na 24 uur betaal je per dag. Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij een van de parkeerautomaten op het terrein. Wist je dat je ook vooraf een parkeerplaats kan reserveren? Daarmee ben je altijd verzekerd van een plek en je bent voordeliger uit. Een online gereserveerde parkeerkaart kost namelijk €15,50.

(De online boekingstool voor parkeren werkt het beste als deze wordt geopend in Google Chrome of Internet Explorer. De boekingstool werkt helaas niet op iOS-systemen)

Parkeerplaats reserveren

Waar parkeren?
Afhankelijk van waar je moet zijn in het Jaarbeurscomplex kun je beoordelen waar je het beste kunt parkeren. Bekijk hiervoor de plattegrond. Ga je naar een bijeenkomst in het Beatrixgebouw of breng je een bezoek aan de binnenstad, dan adviseren we om te parkeren op P1 of P3.

Parkeertarief bezoekers Kinepolis Jaarbeurs
Bezoek je de bioscoop, dan betaal je slechts €8,- voor het parkeren. Je ontvangt deze korting wanneer je bij de ticketcontrole naast je bioscoopkaartje ook je parkeerkaart laat zien. Met je verkregen stempel kun je bij alle automaten op het Jaarbeursterrein je parkeerkaart afrekenen.

Mindervaliden
In en rond Jaarbeurs zijn uiteraard voorzieningen aanwezig voor mindervaliden. Je kunt met je mindervalidenkaart op elk parkeerterrein van Jaarbeurs gratis parkeren. Bekijk op de plattegrond welk terrein het beste geschikt is voor je bezoek.

Elektrische oplaadpunten
Op parkeerterrein P1 en P4 van de Jaarbeurs vind je oplaadpunten voor elektrische auto's.

Parkeerklachten
Heeft u een klacht, vraag of tip over parkeren bij Jaarbeurs? Laat het ons weten. Gebruik hiervoor onderstaande contactbutton.

Contact parkeren

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Maak gebruik van onze chat en wij reageren zo snel mogelijk
Gebruik chat