Masterplan Nieuwe Jaarbeurs -
Meer informatie

Bereikbaarheid

Auto
Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’. Bekijk de plattegrond om te beoordelen op welk parkeerterrein je het beste kunt parkeren. En navigeer op de aangegeven adressen van de parkeerterreinen.

Let op: gemeente Utrecht voert werkzaamheden uit rondom Jaarbeurs. Bekijk het aangepaste advies rondom de bereikbaarheid en onze actuele plattegrond met aanrijroutes.

Lees alles over parkeren bij Jaarbeurs.
Trein & Bus
Jaarbeurs ligt pal naast station Utrecht Centraal en is dus perfect te bereiken per trein. Volg vanaf het station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je staat binnen een paar minuten in het Beatrixgebouw of het Event & Exhibition Center van Jaarbeurs. Plan hier je reis met het openbaar vervoer. Op de website van NS kun je direct een treinkaartje kopen in de vorm van een e-ticket. 

Naast het station ligt het busstation. Daar stoppen doorlopend bussen. Vanaf het station ben je binnen een paar minuten bij het Beatrixgebouw of het hallencomplex van Jaarbeurs. Kijk op 9292.nl voor gedetailleerde reisinformatie per openbaar vervoer.
Taxi
De taxistandplaatsen vind je bij de busstations aan de Jaarbeurszijde en aan het Jaarbeursplein.
Lopen
Kom je met het openbaar vervoer en weet je niet zeker hoe je naar de juiste locatie van Jaarbeurs loopt? Bekijk dan de onderstaande video’s voor de snelste looproute naar de verschillende locaties.
 
   
 
 
 

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Maak gebruik van onze chat en wij reageren zo snel mogelijk
Gebruik chat