Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
Gewijzigde bereikbaarheid

Gewijzigde bereikbaarheid

*** Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Kijk dus vlak voor vertrek voor de meest actuele informatie. ***

Gewijzigde bereikbaarheid door werkzaamheden Gemeente Utrecht
Gemeente Utrecht werkt aan de aanleg van de busbaan Transwijk. Dit betekent dat voor een bepaalde periode de toegangswegen naar ons complex toe beperkt zijn of drukker dan normaal zijn. Komt u met de auto, dan kan dit voor een langere reistijd zorgen.

Bekijk hieronder hoe de werkzaamheden van Gemeente Utrecht uw autoreis eventueel beinvloeden.

9 en 10 januari 2017
Afsluiting van een rijstrook tussen Anne Frankplein en Tellegenlaan. Houdt rekening met filevorming.

18 -19 -20 januari 2017
Afsluiting van een rijstrook op het Anne Frankplein. Houdt u rekening met filevorming.

Vanaf 1 februari tot medio mei 2017
De route vanaf de A12 – Europalaan – Anne Frankplein – Overste den Oudenlaan is gewoon open. Echter, door de afsluiting van het 5 Meiplein wordt het hier veel drukker dan normaal. Houdt u rekening met filevorming. 


Alternatieven
 • Openbaar vervoer
  Jaarbeurs ligt naast het grootste station van Nederland en is dus uitstekend bereikbaar per trein en bus. Volg vanuit de centrale stationshal de borden ‘Jaarbeursplein’. Het hallencomplex ligt vervolgens aan de overzijde van de straat.
  » Plan hier uw reis met openbaar vervoer. 
   
 • P+R Westraven
  Een alternatief is P+R Westraven aan de A12 (navigatieadres: Griffioenlaan). Hier parkeert u voor €5,- per dag en u kunt met de tram gratis verder reizen naar Jaarbeurs (ca. 9 minuten, max 5 personen per parkeerticket).
  » P+R Westraven. 
   
 • Voor bereikbaarheid van onze locatie via de westkant van de stad is er tijdens de werkzaamheden een omleidingsroute via de afslag Utrecht Centrum - vanaf de A2 via de Weg der Verenigde Naties/ Graadt van Roggenweg. Door de grote verkeersdrukte die daar nu al is, treden hier naar verwachting wel vertragingen op.
 
Speciale parking + pendeldienst
Tijdens onderstaande beurzen op de speciefiek genoemde data kunt u gebruikmaken van een speciale pendeldienst vanaf parkeerterrein Utrechtse Bazaar:

Vakantiebeurs: 14 - 15 januari 2017

NOT: 25 - 26 - 27 januari 2017

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer:25 - 26 - 27 januari 2017

Bouwbeurs: 6 - 7 - 8 - 9 - 10 februari 2017

Motorbeurs Utrecht: 23 - 24 - 25 - 26 februari 2017


Tijdens deze beurzen op genoemde dagen kunt u parkeren bij de Utrechtse Bazaar (navigatieadres: Taatsendijk 6). Voor € 10,- parkeert u hier de hele dag. Een speciale pendelbus brengt u in 7 minuten gratis verder naar Jaarbeurs. Vanuit de richting Amsterdam neemt u op de A2 afslag 8 Papendorp. Vanuit Den Bosch/Den Haag/Rotterdam neemt u op de A2 afslag 8a Papendorp.


Werkzaamheden 
Lees hier de uitgebreide informatie over de werkzaamheden van Gemeente Utrecht.