Nederlands | English | Deutsch
Jaarbeurs
Events
Verpletterend veelzijdig
Gratis VIP-rondleiding!
Beatrix Theater verleidt, inspireert en verplettert. Boek gratis en vrijblijvend een exclusieve VIP-rondleiding
door de meest innovatieve vergader- en ontmoetingsplekken van Europa.
Events
Events
Er bestaat geen standaardconcept voor een succesvol evenement, maar bij Jaarbeurs bent u wel altijd verzekerd van een verrassend, inspirerend, geslaagd en onvergetelijk evenement. Op de meest veelzijdige locatie van Nederland, met altijd de juiste catering en voor iedereen heel goed bereikbaar.
Filosofie
Jaarbeurs organiseert en faciliteert evenementen vanaf 2.000 bezoekers. Van bedrijfsfeesten tot festivals en van dancefeesten tot jubilea. Onze experts helpen u graag om ook uw event tot een groot succes te maken.
Jaarbeurs biedt u ondersteuning bij de organisatie van uw evenement en levert bovendien heel veel inspiratie, ervaring en kennis. Maak hier gebruik van en laat u uitgebreid adviseren door onze experts. Niet alleen voor de praktische zaken, maar ook om in contact te komen met uw bezoekers. Wij kennen 1,8 miljoen mensen. Wij weten wie ze zijn, waar ze werken, wat hun functie is en waarin zij geïnteresseerd zijn. Wij weten daardoor precies welke media en middelen (linken naar producten) we moeten inzetten om ze met u in contact te brengen. Het is onze missie om de juiste mensen op het juiste moment bij elkaar te brengen, op een zodanige manier dat het contact zowel u als uw bezoeker meerwaarde biedt. Jaarbeurs is dan ook dé partner voor uw evenement.
Wat de klant zegt is waar
‘In 2014 hebben we Exact Live in de Hallen, Supernova en Media Plaza georganiseerd. Exact Live is het grootste jaarlijkse event van één van onze belangrijkste klanten: dan wil je dat alles top geregeld is. Bij Jaarbeurs is dat het geval: van catering tot techniek. Een fijne partij die bijna nooit “nee” laat horen en er alles aan doet om de juiste oplossing te vinden. Iedere keer weer. Dat is heel lekker samenwerken.’
Paul Riedijk, Manager Corporate Campaigns Synpact
Gratis VIP-rondleiding!
Beatrix Theater verleidt, inspireert en verplettert. Boek gratis en vrijblijvend een exclusieve VIP-rondleiding
door de meest innovatieve vergader- en ontmoetingsplekken van Europa.
Volg Jaarbeurs