Pleyn 1

Restaurant Pleyn in Utrecht

Sfeervol genieten van dagelijks versbereide natuurproducten

In dit Utrechtse restaurant, dicht bij de Jaarbeurs, kun je niet alleen komen voor ontbijt, lunch, diner of een borrel, maar het is ook de perfecte plek voor een zakelijke afspraak of als werkplek.

Sfeervol genieten van dagelijks vers bereide producten of een plek nodig voor werkafspraken? Met restaurant Pleyn ben je op het juiste adres!

Bij ons restaurant in Utrecht, vlakbij Jaarbeurs en het Beatrix Theater, kan je niet alleen terecht om te ontbijten, lunchen, dineren of borrelen, maar ook voor een zakelijke afspraak of werkplek. In onze keuken worden gerechten dagelijks bereid door onze ervaren koks met verse en lokale producten. 

Wij zijn een cashless restaurant. Het is dus alleen mogelijk om met de pin te betalen bij Pleyn.

Restaurant Pleyn bij Utrecht Centraal Beatrix Theater - lunch borrel ontbijt diner

Je bent van harte welkom bij Pleyn! Wij zijn geopend op de volgende tijden:

De openingstijden:

Maandag  11.00 - 16.00 uur
Dinsdag

11.00 - 16.00 uur

Woensdag 11.00 - 21.00 uur
Donderdag 11.00 - 21.00 uur
Vrijdag  11.00 - 21.00 uur
Zaterdag 11.00 - 21.00 uur
Zondag  11.00 - 21.00 uur

Tijdens beurzen kunnen openingstijden afwijken. 

Ontdek onze nieuwe menukaart

We zijn enthousiast om onze vernieuwde menukaart te introduceren, vol met heerlijke gerechten die je smaakpapillen zullen verwennen. We gebruiken alleen de allerbeste ingrediënten, lokaal geproduceerd waar mogelijk, om gerechten van de hoogste kwaliteit te bereiden. Bij Restaurant Pleyn staat versheid en smaak altijd centraal, er is voor elk wat wils. Bekijk onze menukaart en laat jouw culinaire avontuur beginnen.

Wijnkaart

Foodservice catering tijdens jouw evenement

Bij restaurant Pleyn werken we met duurzame producten

Jaarbeurs gelooft in een wereld waarin we zorgvuldig met elkaar en onze omgeving omgaan. Waarbij de impact op de aarde wordt verminderd door bijvoorbeeld het hergebruik van grondstoffen en opwekken van groene energie:

  • Een groenere menukaart
  • Koken op maat tegen voedselverspilling
  • Lokaal geproduceerde specialiteiten
     
Jaarbeurs duurzaamste congres- en eventlocatie van Europa

Ontdek meer eten en drinken bij Jaarbeurs

Werken bij Pleyn

Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan in de horeca? En wil jij werken in de levendige omgeving van Jaarbeurs met de leukste collega’s? Wij zijn op zoek naar fulltime en parttime collega's. Ervaring is geen vereiste. Enthousiasme wel! Stuur hier een open sollicitatie door een e-mail te sturen aan solliciteren@jaarbeurs.nl met daarin jouw cv en motivatie.