Pleyn

Pleyn

Sfeervol genieten van dagelijks versbereide natuurproducten

Ontbijten, lunchen, borrelen of dineren? Een zakelijke ontmoeting? Of een flexibele werkplek? Het kan allemaal bij Pleyn in Utrecht. We verwelkomen je graag.

Pleyn

Voor sfeervol genieten en werkafspraken ben je bij Pleyn (voorheen Zeyn) aan het juiste adres. Centraal gelegen naast station Utrecht Centraal en het Beatrix Theater vind je ons restaurant waar je op elk moment van de dag terecht kunt. Ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. Of gewoon even in een andere omgeving ‘thuis’ werken? Het kan allemaal bij Pleyn. In onze keuken worden gerechten dagelijks bereid door onze ervaren koks met verse en lokale producten. We verwelkomen je graag.

Pleyn 2

Sfeervol genieten

Pleyn, voormalig Zeyn, is weer geopend! Kom gerust langs voor een tafeltje binnen of op het terras. Klik hier om te reserveren. 

Maatregelen omtrent het coronavirus
Pleyn volgt de maatregelen van het RIVM rondom het coronavirus. Dat betekent dat wij vanaf 25 september werken met coronatoegangsbewijzen. Wil je binnen zitten vergeet dan niet je coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs. Op het terras is een coronatoegangsbewijs niet nodig. Meer informatie over coronatoegangsbewijzen vind je op onze pagina over veiligheid.

Veiligheid