Service en support op maat voor jouw event

Begeleiding en extra services op maat

Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij alle expertise in huis om jou te ondersteunen bij de organisatie van jouw evenement, beurs, congres of vergadering.

Klanten waarderen onze persoonlijke, proactieve aanpak en toegewijde eventmanagers. We zijn er om jouw evenement tot een succes te maken.

Persoonlijke service

Jouw persoonlijke eventmanager is jouw vaste aanspreekpunt

Creatief Meedenken

Vanuit jarenlange ervaring denken wij graag met jou mee!

Technische faciliteiten

Hulp nodig tijdens het evenement? Onze technici staan voor je klaar.

Groeimogelijkheden voor je event

Kleine of grote groepen mensen: wij hebben de juiste ruimte.

Onze persoonlijke aanpak

Bij Jaarbeurs draait het niet alleen om het huren van een zaal; we gaan verder dan dat. Wij begrijpen dat jouw evenement specifieke doelstellingen heeft en dat het succes ervan centraal staat. Daarom zijn we hier om je volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

De kracht van doelgericht denken

Bij ons begint alles met een persoonlijke benadering, en dat is wat onze klanten zo waarderen. Samen kijken we naar de doelen van jouw congres en bespreken we wat jij wilt bereiken. Op basis daarvan adviseren we niet alleen de meest geschikte zaal, maar ook alle andere diensten die je nodig hebt. Denk aan audiovisuele faciliteiten, groendecoratie, inrichting, en personeel.

Neem contact op met je accountmanager om jouw specifieke wensen voor jouw event in een van onze eventlocaties te bespreken.

onze persoonlijke service

Jouw toegewijde account- en eventmanager

Het beste van alles is dat bij Jaarbeurs je accountmanager ook je eventmanager is. Dat betekent dat je altijd één vast aanspreekpunt hebt, iemand die jou en je evenement door en door kent. Deze persoon staat je bij met advies en zorgt ervoor dat jouw doelen van begin tot eind worden gerealiseerd. Wij zorgen voor korte lijntjes en soepele communicatie. 

Accountmanagers team service voor jouw evenement

Bij Jaarbeurs nemen we alles uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het succes van je evenement. Laten we samen jouw doelen bereiken en een evenement creëren dat indruk maakt.

Fleur van den Berg

"Ik vind het ontzettend gaaf om mijn klanten te helpen van hun event een succes te maken. Laatst wilde een klant de catering laten aansluiten op het thema van zijn bijeenkomst: ontdekken. Samen met de chef heb ik gezocht naar nieuwe smaken die zijn gasten konden proeven, zoals zalmbonbons met witte chocolade. Het was een succes, en dat telt." Fleur van den Berg - Accountmanager Congressen

Wij zetten onze passie en creativiteit in voor jouw gasten

Onze teamleden zijn gespecialiseerd in het organiseren van evenementen en doen dit al jaren met veel passie. Organiseer bij ons jouw evenement, borrel, beurs, workshop, meeting of concert en wij zorgen dat jouw gasten de aandacht krijgen die zij verdienen.

We creëren nieuwe kansen en bieden groeimogelijkheden, alles is mogelijk. Jaarbeurs is véél meer dan alleen een grote evenementenlocatie.

Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? Lees de eventcases van bedrijven die je zijn voorgegaan. 

Audiovisuele perfectie zonder gedoe

Als het gaat om audiovisuele faciliteiten, zorgen we voor geavanceerde apparatuur. De basisbenodigdheden zijn altijd inbegrepen, en als je meer nodig hebt, werken we samen met Heuvelman Sound & Vision als betrouwbare partner die niet alleen de apparatuur levert, maar ook een ervaren technicus voor de bediening regelt en mee kan denken over de content creatie. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over technische details; je krijgt altijd de juiste apparatuur die perfect past bij het doel van je bijeenkomst en het aantal gasten.

Hetzelfde geldt voor de inrichting, catering, entertainment en meer. Wij koppelen je graag aan onze ervaren partners. Bij iedere gelegenheid kijken we naar de juiste combinatie van mensen. Zo halen we samen het allerbeste uit jouw evenement.

eventcase productlaunch ultramodern essilorLuxottica varilux fast forward events louise versavel polar

De weg naar een succesvol evenement

Bij Jaarbeurs zorgen we ervoor dat jouw doelen worden bereikt. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw evenement tot een succes kunnen maken.