Jaarbeurs Beatrix Theater congres evenement Utrecht

Beatrix Theater

Het Beatrix Theater: Koninklijke sfeer, ultieme gastvrijheid. Met zijn oplopende theateropstelling staat de spreker centraal en hebben je gasten vanuit elke hoek een prachtig zicht op het podium. Glamour en comfort in één.

Tot 1.500 personen

In het Beatrix Theater kun je maximaal 1.500 gasten een plek in het theater geven

Exclusieve congreslocatie

Organiseer jouw zakelijke congres in het Beatrix Theater. Inclusief aangrenzende expositieruimte

Persoonlijke service

Krijg professionele begeleiding en extra services op maat.

Locatie naast Utrecht Centraal

Het Beatrix Theater bevindt zich naast Utrecht Centraal Station

In de spotlights in het Beatrix Theater congrescentrum

Het Beatrix Theater is naast het adres voor musicals en concerten dé plek voor zakelijke evenementen, beurzen en congressen. Met de grote theaterzaal en de prachtige Mies Bouwman Foyer is het Beatrix Theater één van de grootste theaters van Nederland. Voor een succesvol evenement kies je voor de allure en indrukwekkende capaciteit van de theaterzaal in het Beatrix Theater.

De imposante foyer en vervolgens het wauw-gevoel. Er is moeite gedaan om een bijzondere locatie te kiezen, dat gevoel krijgen jouw gasten wanneer ze het Beatrix Theater binnenkomen. Als organisator sta je hiermee gelijk met 1-0 voor.

Jaarbeurs Utrecht Congrescentrum Beatrix Theater Mies Bouwman Foyer

Feiten en cijfers Beatrix Theater

Bekijk onze interactieve plattegrond om een nog beter beeld te krijgen van de faciliteiten, omvang en ruimtes. 

MVO Nederland - Dag voor DoenDenkers Jaarbeurs Beatrix Theater Utrecht Duurzaam evenement

Beatrix Theater capaciteit en toegankelijkheid

Afhankelijk van de wensen vind je hiernaast de maximale capaciteit in het Beatrix Theater en de aangrenzende foyers, zalen en bars. In totaal is het Beatrix Theater geschikt voor 1.500 bezoekers. Neem contact op met onze accountmanagers om de juiste keuze voor jouw evenement te maken, of download onze brochure. We denken graag met je mee.

Het Beatrix Theater is te vinden naast Utrecht Centraal Station, met entree aan het Jaarbeursplein. De verschillende zalen en voorzieningen zoals garderobe en toiletten zijn allen toegankelijk voor mindervalide bezoekers via liften en ramps. Voor mindervalide bezoekers zijn er aparte toiletvoorzieningen aanwezig. De theaterzaal heeft een aantal rolstoelplaatsen en is ook toegankelijk voor scootmobielen.

Ben je op zoek naar een plattegrond van het Beatrix Theater? Klik op de knop hieronder en ontdek de mogelijkheden.

Capaciteit Beatrix Theater opstellingen congrescentrum - Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeurs helpt je aan meer dan alleen vierkante meters

Kelly van der Velden

We helpen je graag

Accountmanager Kelly

Op zoek naar een congreslocatie in Utrecht? Het Beatrix Theater is de ideale plek voor jouw zakelijke congres.

Meer weten over het Beatrix Theater? Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden. Of kom langs en ervaar zelf de vele mogelijkheden.

events@jaarbeurs.nl  +31(0)30 295 58 81

Slimme combinaties en mogelijkheden in het Beatrixgebouw

Naast de grote zaal heeft het Beatrix Theater verschillende plekken voor breakout-sessies, VIP-ontvangsten of aparte borrels maar ook voor een complete beurs! Grenzend aan de Maurits Foyer ligt de 2400 vierkante meter grote Expozaal. Daarnaast kun je in de Jaarbeurs MeetUp vergaderruimtes en de verschillende horecagelegenheden in het Beatrixgebouw ook goed terecht.

Samen delen, informeren en inspireren; dat is wat wij samen met onze relaties beogen. Dát is het Beatrix Theater. Welkom in één van de grootste theaters van Nederland.

Jaarbeurs Expozaal - Beatrix Theater - evenementenlocatie Utrecht

Cases

Rabobank 125 jaar medewerkersfeest bij Jaarbeurs Utrecht Evenementenlocatie
Case

Rabobank organiseert festival voor 10.000 man bij Jaarbeurs

Een compleet evenement voor 10.000 medewerkers organiseren in ongeveer drie weken tijd. Onmogelijk, zou je zeggen. En toch deed Rabobank het. Ter ere van het 125-jarig bestaan werd alles uit de kast getrokken voor een immens groot feest bij Koninklijke Jaarbeurs. Hoe ze dit klaarspeelden in zo’n korte tijd? Eventmanager bij de Rabobank, Hester Wilms onthult: ‘Wederzijds vertrouwen in elkaar.
Lees meer
PTG
Case

PTG/e kiest voor Jaarbeurs als vaste opleidingslocatie

Van ‘incidenteel’ een vergaderruimte huren bij Koninklijke Jaarbeurs naar 25 dagen per jaar een vaste zaal om postacademische cursussen te geven. Polymer Technology Group Eindhoven (PTG/e BV) heeft sinds een jaar ‘een nieuwe strategische plek’ gevonden bij het vergadercentrum Jaarbeurs MeetUp in het Beatrixgebouw in Utrecht. Tijd voor een evaluatie. Waarom kiest deze onderzoeks- en kennispartner specifiek voor Jaarbeurs en wat maakt het een geschikte locatie voor hun opleidingen?
Lees meer
Vilans testimonial zorgcongres bij Jaarbeurs Beatrix Theater
Case

Klant aan het woord: Vilans over succesvol samenwerken tijdens hun congres bij Jaarbeurs

Bij Jaarbeurs streven we ernaar om elke samenwerking tot een succes te maken. Daarom zijn we trots om een nieuwe testimonial video te presenteren waarin Vilans, expertisecentrum voor langdurige zorg, hun ervaring deelt over het organiseren van hun congres in ons Beatrix Theater. Bekijk het interview en ontdek wat Vilans te zeggen heeft over onze locatie, faciliteiten en ondersteuning tijdens het organiseren van hun congres.
Lees meer
Vakbeurs Openbare Ruimte
Case

Jaarbeurs en Vakbeurs Openbare Ruimte: samen naar succes

Verdubbeld in oppervlakte. Dát gebeurde er toen ExpoProof besloot om de Vakbeurs Openbare Ruimte te verplaatsen naar de hallen van Koninklijke Jaarbeurs. Wat volgt is een nauwe samenwerking waar ‘begrip voor elkaars situatie’ de boventoon voert. Marcel Beelen, COO ExpoProof, vertelt er meer over.
Lees meer
Geheugenpolidag
Case

Kracht van vertrouwdheid: Jaarbeurs als gastheer van Geheugenpolidag

‘Dit voelt weer als thuiskomen’ zegt Ellis Verpoort, projectmanager van Congress Care, als ze weer bij Koninklijke Jaarbeurs binnenstapt. Sinds een paar jaar organiseert Congress Care in opdracht van Nederlands Geheugenpoli Netwerk (NGN) elk jaar in de eerste week van november, de Geheugenpolidag bij Jaarbeurs. Ze is nog steeds blij met de keuze voor de congreslocatie in Utrecht.
Lees meer
WHO congres Beatrix Theater Jaarbeurs
Case

WHO congres schittert in Beatrix Theater van Jaarbeurs

Utrecht: Heart of Health. Dé regio waar we samenwerken aan een gezondere, duurzame toekomst. Dat is ook wereldwijd niet onopgemerkt gebleven, want afgelopen november was Utrecht de gastheer van het internationale European Healthy Cities Network Conference. Het congres vond plaats op meerdere dagen en bij verschillende locaties, waaronder Koninklijke Jaarbeurs. Elke dag startte het programma in het rode pluche van het Beatrix Theater. We blikken terug met Miriam Weber, healthy city coordinator bij gemeente Utrecht.
Lees meer

Samen maken wij jouw evenement een succes

Organiseer jouw bijzondere evenement in het Beatrix Theater. Jouw eigen accountmanager zet zich samen met het hele Jaarbeurs-team in om er voor te zorgen dat jouw gasten met een brede glimlach op gezicht naar huis gaan. We denken met je mee over de inrichting, catering invulling, techniek, en uitvoering en werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. We kunnen je hiervoor in contact brengen met relevante partners uit ons netwerk en we creëren nieuwe kansen en groeimogelijkheden.

Geef je doelstelling en wensen aan ons door en wij regelen het voor je. Bij aankomst staat alles voor je klaar in de juiste opstelling en met de gewenste aankleding. En tijdens jouw event is een meetinghost aanwezig die voor je klaar staat en al jouw vragen beantwoord. 

Jouw bijzondere evenement in het Beatrix Theater

Bekijk alle ruimtes van het Beatrix Theater