You are here:

Pleyn

Ontbijten, lunchen, borrelen of dineren? Een zakelijke ontmoeting? Of een flexibele werkplek? Het kan allemaal bij Pleyn in Utrecht. We verwelkomen je graag.

Image
Image

Pleyn

Pleyn verbindt mensen met elkaar, de stad en het land. We zijn een verrassende ontmoetingsplek aan het Jaarbeursplein, naast het Beatrix Theater en Kinepolis. Bij Pleyn willen we duurzaam genieten; al onze materialen zijn hergebruikt en plasticvrij. Met een groot aanbod vegetarische gerechten maken we bij Pleyn lekker eten met zorg voor onze aarde. Bij ons kun je bovenal echt Utrechts genieten: ons brood komt van de lokale bakker, de groenten komen van Utrechtse grond en het bier wordt in de provincie gebrouwen. Of je nu een kop koffie komt drinken voor je op pad gaat, wilt borrelen of dineren met vrienden of juist met een zakelijke relatie wilt lunchen; voor een sfeervolle ontmoeting kun je bij ons de hele dag terecht.

Op dit moment zijn wij gesloten i.v.m. huidige coronamaatregelen, zodra de overheid het toelaat zullen we voor jullie klaar staan. Wij kijken er naar uit jullie te ontvangen in ons gloednieuwe restaurant! Tot snel. Liefs, team Pleyn.

Reserveer jouw tafel

Reserveer een tafel bij Pleyn en geniet van heerlijke maaltijden.

 

Een veilig bezoek aan Pleyn

Om de veiligheid van onze gasten te garanderen vragen wij je aan onze spelregels te houden.

Bekijk spelregels

Werken bij Pleyn

Ben jij op zoek naar een flexibele (bij)baan in de horeca? En wil jij werken in de levendige omgeving van Jaarbeurs met de leukste collega’s? Wij zijn op zoek naar fulltime en parttime collega's. Ervaring is geen vereiste. Enthousiasme wel! Solliciteer door een e-mail te sturen aan info@pleynjaarbeurs.nl met daarin jouw cv en motivatie.

Solliciteer hier!