Ontruiming KamaSutra beurs

UPDATE 

Zaterdag 22 april 08.30 uur - Door Ballast Nedam is aangegeven dat de hijskraan stabiel is en dat de situatie in en om het bouwterrein veilig is. De KamuSutra beurs en alle andere activiteiten bij Koninklijke Jaarbeurs kunnen dit weekend doorgang vinden. Er kan gebruik gemaakt worden van parkeerplaats P1, P2, P4 en P6. Er zijn geen logistieke beperkingen rondom Jaarbeurs in verband met werkzaamheden door aannemer Ballast Nedam of haar opdrachtnemers. Voor vragen met betrekking tot tickets kan contact opgenomen worden met info@kamasutrabeurs.nl.

Wij wensen alle bezoekers van Jaarbeurs een mooi weekend. 
 

Nieuwsbericht - Ontruiming KamaSutra beurs

Vrijdag 21 april 23.30 uur - Vrijdag 21 april rond 20.30 uur is de KamaSutra beurs, die op dat moment in een van de beurshallen van Koninklijke Jaarbeurs plaatsvond, uit voorzorg ontruimd vanwege een instabiele hijskraan van aannemer Ballast Nedam op een naastgelegen bouwterrein. De ontruiming heeft plaatsgevonden op verzoek van Ballast Nedam in overleg met de politie. Gasten en exposanten zijn opgevangen in een ander deel van het beursgebouw. Inmiddels heeft iedereen het Jaarbeursterrein veilig kunnen verlaten.

Bezoekers met een ticket voor vrijdagavond 21 april zijn van harte welkom om de beurs op zaterdag 22 en zondag 23 april te bezoeken. Voor vragen met betrekking tot tickets kan contact opgenomen worden met info@kamasutrabeurs.nl.