Phoenix Award

Jaarbeurs ontvangt Phoenix Award uit handen van Mona Keijzer

Commercieel Directeur van de Jaarbeurs Peter van der Veer heeft vanmiddag in het AFAS Theater bij het AFAS hoofdkantoor in Leusden de Phoenix Award 2021 in ontvangst genomen. De prijs werd tijdens de Big Improvement Day overhandigd door de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Mona Keijzer en juryvoorzitter Maxime Verhagen. De Phoenix Award is een jaarlijkse prijs voor ondernemingen die succesvol met grote tegenslag zijn omgegaan.

Van der Veer: “Iedere crisis is een kans. Dat kun je als cliché zien, maar bij de Jaarbeurs hebben we dat afgelopen jaar ook echt zo ervaren. Het feit dat we als evenementenlocatie de deuren gedurende lange tijd volledig moesten sluiten, hebben we bijvoorbeeld benut om versneld innovaties door te voeren.

Om online events van groot tot klein beter te faciliteren hebben we de Jaarbeurs Studios ingericht. We hebben samen met onze partners iinii, Fraai, Coreworks en Martens AVR het pop-up SCALA theater in onze hallen opgebouwd, dat voldoet aan 1,5 meter maatregelen en toch een persoonlijke setting creëert. Een geweldige plek voor maximaal 1040 gasten. En we hebben de maatschappelijke rol van de Jaarbeurs invulling kunnen geven door het faciliteren van de Gemeente Utrecht bij het tellen van de stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen, door het huisvesten van brugklassen en eindexamenklassen, en door het faciliteren van testen en vaccineren door de GGD Utrecht.

Natuurlijk ontvangen we het liefst zo snel mogelijk weer gasten en bezoekers, maar in de tussentijd hebben we niet stil gezeten om hun ervaring bij de Jaarbeurs nog beter te maken. De Phoenix Award is een geweldige erkenning voor die inspanningen, veel dank aan de jury hiervoor, een opsteker voor ons team.”
 

Over de Phoenix Award

De Big Improvement Day is één van de bekendste netwerkevenementen in Nederland. Vanuit een positieve filosofie heeft BID de Phoenix Award gelanceerd voor bedrijven en ondernemers die na een tegenslag niet bij de pakken neer zijn gaan zitten maar die een nederlaag hebben weten om te zetten in een overwinning.