Het event inzetten als slim marketingmiddel - whitepaper

Het event als slim marketingmiddel: zo doe je dat!

Hoe weet je of een event de investering in tijd, geld en inspanning de moeite waard is?

Misschien merk je het ook in je eigen organisatie of netwerk, maar er zijn veel uiteenlopende meningen over het organiseren van events. Zo denken sommigen dat het alleen maar een leuk feestje voor klanten is. En dat op jouw kosten. Maar is dat ook echt zo?

In dit whitepaper delen onze ervaren eventmanagers hun visie, tips en handvatten. Over het event als slim marketingmiddel voor het halen van jouw specifieke SMART-doelen, hoe je in 5 stappen de ROI ervan berekent en wat te doen om het maximale uit jouw eerste of volgende evenement te halen.

Steeds meer organisaties zetten het event in als belangrijk onderdeel van de marketingstrategie. Ze hebben de kracht ontdekt van live ontmoetingen met bestaande of potentiële klanten, en profiteren volop van de resultaten. Wil je ook meer naamsbekendheid, thought leadership, leads, conversie en/of sales? En ben je benieuwd voor welke van jouw marketingdoelstellingen een event de juiste keuze is?

Het event inzetten als slim marketingmiddel - whitepaper

Download gratis het whitepaper

Blogs

content conference
Blog

Last-minute event organiseren? Dit zijn vier unieke parels van Jaarbeurs

Nog snel voor de zomervakantie een event organiseren of juist de voorbereidingen treffen voor een bijeenkomst na de vakantie? Een congres, bijeenkomst of workshop is de ideale manier om alle neuzen weer dezelfde kant op te krijgen of je bedrijfsbranding te maximaliseren. En daar hoef je echt niet maandenlang van tevoren een locatie voor vast te leggen. Je bent altijd welkom in een van de vier unieke congresgebieden van Koninklijke Jaarbeurs.
Lees meer
corry1
Blog

Jaarbeurs door de ogen van: Corry Neggers, Accountmanager Congressen & Healthcare Champion

Koninklijke Jaarbeurs: de vriendelijke, duurzame en vernieuwende gastheer van heel Nederland. Een plek waar je elkaar ontmoet, inspireert, leert en groeit. We vertellen je graag wat er bij Jaarbeurs speelt en hoe we dingen aanpakken. Hoe? Door kennis te maken met ons meest waardevolle bezit: onze mensen. Corry Neggers vertelt over haar werkzaamheden als accountmanager bij Jaarbeurs en haar rol als Healthcare Champion,
Lees meer
event organiseren  - wat wil je bereiken - organiseer bij jaarbeurs
Blog

EHBO: Zó organiseer je het beste evenement

Het organiseren van een evenement is niet niks. Maar ondanks dat geen enkel event hetzelfde is, steken in het begin van de organisatie vaak toch dezelfde vragen en struikelblokken de kop op. Daarom bieden we ‘EHBO: Eerste Hulp Bij Organiseren’. Om juist die issues te tackelen geeft Moniek, account- en eventmanager congressen bij Jaarbeurs, 7 tips voor een solide basis van jouw evenement.
Lees meer
Mayen_Foto
Blog

Jaarbeurs door de ogen van: Brand Marketing Manager Mayen van Luttikhuizen

Koninklijke Jaarbeurs: de vriendelijke, duurzame en vernieuwende gastheer van heel Nederland. Een plek waar je elkaar ontmoet, inspireert, leert en groeit. We vertellen je graag wat er bij Jaarbeurs speelt en hoe we dingen aanpakken. Hoe? Door kennis te maken met ons meest waardevolle bezit: onze mensen. Mayen van Luttikhuizen bijt de spits af.
Lees meer
Eventsummit beurslocatie evenement locatie Jaarbeurs U trecht
Blog

Een evenement voor de evenementenbranche – dat moet goed gaan!

Stel dat je als evenementenlocatie bijna 4.000 partners uit de evenementensector over de vloer krijgt. 4.000 creatieve en ondernemende medespelers, maar ook mensen die nét even wat kritischer beoordelen of alles wel vlekkeloos verloopt. Dan ligt de druk misschien toch even wat hoger? Begin maart vond de 15e editie van de EventSummit plaats: hét jaarlijkse evenement voor de evenementenbranche zelf. We vroegen de hoofdspelers van de organisatie, Arjen Lemstra, oprichter en organisator en Tamara Boogaard, Key accountmanager Jaarbeurs, om nog even terug te blikken op deze jubileumeditie en wat hun plannen zijn voor volgend jaar.
Lees meer
ASOT Armin van Buuren dance event locatie jaarbeurs utrecht
Blog

Voor het organiseren van het grootste trance-evenement ter wereld is opperste concentratie nodig

55.000 bezoekers. Tientallen miljoenen kijkers en luisteraars wereldwijd via de livestream. Vijf verschillende podia, geweldige lasershows. Hoe is het om na twee jaar winterslaap 's werelds grootste trance-evenement: de 1000e editie van A State of Trance (ASOT), dé show van Neerlands trots top DJ Armin van Buuren, mogelijk te maken? Eventmanager Hidde Paauw en accountmanager Jasper Peeters vertellen erover.
Lees meer